25.11.2008

Belgialaista suklaata


(KUVA meidän edesmenneen Lahja- ja suklaakauppamme suklaatiski, nam….)

Päätimme tyttäreni kanssa tämän vuoden kesäkuun lopussa aloittaa karkkilakon jouluun asti. Muutama kuukausi meni ihan hyvin…. mutta ihan jouluun asti ei kestetty, vaan viikko sitten sunnuntaina päätettiin pitää karkkipäivä…. joka ei minun kohdalla sitten päättynytkään… sellaista se on kun on namisti… ”minun nimeni on Soile, olen namisti…. ”. Mulla on kertakaikkiaan sellainen karkinsyöntihimo, että se on vaan aina kokonaan lopetettava, muuten sitä menee sellaisia määriä ettei mitään rajaa!

Tänään käytiin Lidlissä ostoksilla ja kun karkkilakko on sitten päättynyt niin pääsi taas tonkiin niitä Lidlin ihania karkkihyllyjä. Mukaan lähti kermakarkkeja ja Belgialaista suklaata; laatusuklaata tosi edullisesti; 350 g/3,29 euroa! Kilohinta on vain 9,40 euroa, aika halpaa kun vertaa meidän edesmenneen Lahja- ja suklaakauppamme hintoihin; noin 45 euroa/kg! Saattaahan niissä tietysti pieni ero maussa olla, mutta kyllä nämä Lidlinkin suklaat olivat upean näköisiä ja ihan hyvän makuisia.

Eikös vain ole kauniita konvehteja:

Tässä ne sitten olohuoneen pöydällä pikku hiljaa hupenevat Mariskoolissa olevien kermakarkkien kera…. huomenna näistä on varmaan vain muisto jäjellä:-)

Tarttis varmaan perustaa NIMETTÖMÄT NAMISTIT KERHON;-)

5 Responses to “Belgialaista suklaata”

 1. Nia sanoo:

  Voihan suklaa! <3

 2. Sussi sanoo:

  Hei

  Ensimmäistä kertaa täällä vierailulla.

  Kivoja kuvia, nuo valokranssit ovat todella hienot.

  Suklaata, voih… :)

  T. Sussi

 3. Nia: sanoppa muuta!!!

  Sussi: Kiitos vierailustasi ja tervetuloa uudelleen:)

 4. Malin sanoo:

  Hehe…ja man har ju tagit hem en del av sortimentet…haha. Man gillar ju det man köpt in, då man själv valt det, så det blir ju så…hehe. Kraaam!

 5. Marge sanoo:

  Hirveä suklaan himo iski kuvia katsellessa ja juttua lukiessa.. :)