02.12.2008

Pesuhuoneremontti nopeasti ja helposti

Puukeskukseen on tullut uusi mielenkiintoinen tuote myyntiin; Märkätilalevy. Levyjä on useita eri kuoseja ja ne näyttävät erehdyttävästi oikealta kaakelilta. Yhdistelemällä eri kuoseja saa aikaan tosi tyylikkään kylpyhuoneen nopeasti ja helposti.

Fibo Tresbo -märkätilalevyt ovat laminaattipintaista vaneria., Levyn koko on 62×240. Levyillä on VTT sertifikaatti ja 15 vuoden takuu. Levyt kestävät suoran vesisuihkun eli voidaan asentaa ilman kosteussivelyä vaikka suoraan eristeen päälle. Asennuksessa käytetään listoja, joita on myös useita eri kuoseja ja saumat tiivistetään Sikaflex 221 massalla. Tuotteita löytyy neljästä Puukeskuksen varastosta ympäri Suomea ja tietysti tilaamalla niitä saa joka Puukeskuksesta.

Näillä levyillä pesuhuoneremontti ei kestä viikkoja, päinvastoin; jo parissa päivässä osaava remonttimies pistää näillä levyillä kylppärin uuteen uskoon. Aivan huipputuote ja tulee varmaan olemaan myyntimenestys varsinkin remonttikohteissa. Kannattaa käydä lähimmässä Puukeskuksessa kyselemässä;-)


2 Responses to “Pesuhuoneremontti nopeasti ja helposti”

  1. Susanne sanoo:

    Märkätilalevy vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta remonttia tehdessä. Täytyypä laittaa mieleen.

  2. Nia sanoo:

    Loistava idea tuo märkätilanlaminaatti- pitääkin tutustua siihen tarkemmin!