07.01.2009

Sisustuslevyillä nopeasti uutta pintaa

Tänään esittelen teille kauniin, koivuvanerista tehdyn sisustuslevyn; Wisa-Decon. Wisa-Decolla saa näppärästi tyylikästä seinäpintaa nopeasti. Järjestelmä koostuu koivuvanerilevyistä, joiden koko on 40×40, 40×120, 40×240 tai 120×240 cm sekä väliin tulevista alumiinilistoista. Alumiinilistat muodostavat kauniin kontrastin sävytetylle puulle. Sävyjä ja kokoja yhdistelemällä saadaan aikaan yksilöllisiä seinäratkaisuja. Valmiita värivaihtoehtoja on 6 erilaista, levyä saa myös pintakäsittelemättönä, jolloin voit itse päättää lopullisen värisävyn. Asennusopas löytyy täältä. Tuotetta myydään ainakin Puukeskuksessa.


Värisävyt:


4 Responses to “Sisustuslevyillä nopeasti uutta pintaa”

  1. Nia sanoo:

    Nuo Wisa-levyt on ja tosi näppäriä ja niillä saa kauniin pinnan:)

    Joskus niihin tutustuin kun sisustusmyyjänä työskentelin ja silloin niitä itselleni himoitsin.

  2. Nia: Oli varmaan mielenkiintoista olla sisustusmyyjänä:) Minäkin jonkin verran omassa työssäni saan sillä saralla toteuttaa itseäni, enemmänkin haluaisin, mutta toimenkuvani ei oikein ole antanut siihen paljon mahdollisuuutta:-)

  3. Taina sanoo:

    Jeps, tuttuja ovat levyt myös minulle työni kautta ja tietyssä paikassa oikein tyylikkään näköisiä.

  4. Taina: olen samaa mieltä; tietyissä paikoissa näyttää tosi hyvältä…itse olen vaan tykkään laittaa kaikkea sälää pitkin seiniä, joten ei ehkä meille oikein sopis;-)