16.01.2009

Puunvärinen kaappi muuttui valkoiseksi:)

Nyt olohuoneen puunvärinen kaappi on muuttunut valkoiseksi. Maalasin sen kahteen kertaan Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla. Käytin pientä pensseliä ja pientä ”karvatelaa”. Lopputulos on ihan minua tyydyttävä:)

Klikkaamalla kuvat suurenevat ja näet pinnan ehkä paremmin:


10 Responses to “Puunvärinen kaappi muuttui valkoiseksi:)”

 1. Heini sanoo:

  Siis tosi upea lopputulos! kyllä oot saanut aikaan, viime kuvissahan tuo oli vielä puunvärinen! mulla aina toteutus saattaa hiukan kestää, pitäisi vaan tarttua toimeen eikä mietiskellä sitä ;)

 2. Heini: No on mullakin maali odottanut syksystä asti tätä tapahtumaa….Mutta ensin piti saada nuo muut valkoiset jutut:)

 3. Nia sanoo:

  Täydellinen kaappi! Milloin tahansa voisin tuollaisen omaankin kotiin huolia <3

  Millä kalustemaalilla sen maalasitte?

 4. Nia: Kiitos:) Maalasin sen Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla, puolihimmeällä, välineinä pikkupensseli ja pikkutela..sellainen lyhytkarvainen tela.

 5. Heidi sanoo:

  Minä täällä ensivisiitillä. Tänään olen löytänyt monta monta ihanaa uutta blogia. Tämä blogimaailma on kyllä loputon ja niin IHANA!

  Tulen uudelleen =)

  Heidi
  <3

 6. Anonymous sanoo:

  Kiitokset (lipasto)kuvista, hyvältä näyttää. Uusi olohuoneesi valkoisine kalusteineen on hieno.
  Mikäs on seuraava sisustusprojekti?
  -Tanja-

 7. Anonymous sanoo:

  Nätti kaappi!
  Voitko kertoa:
  Teitkö jotain pohjamaalausta pohjamaalilla tai jotain lakan poistoa? Vai laitoitko Helmiä suoraan lakatulle pinnalle? Ellei kaappi sitten ollut valmiiksi ns. raakapuuta?
  t. Jansu

 8. Tanja: jaa..a mikähän olisi seuraava? Jotain pientä voi aina laitella… mutta nyt ei ole ihan heti mielessä ainakaan suurempia muutoksia, mutta minut tuntien niitä saattaa hyvinkin nopeasti ilmaantua:D

  Jansu: en tehnyt mitään pohjalle, heti vaan maalia, en edes hionut yhtään välillä.. Kaappi ei ollut lakkapintainen vaan sellainen, matta..lipeäkäsitelty, joten maali tarttui tosi hyvin.

 9. Anonymous sanoo:

  Hei! Millä sävyllä tuo kaapin takana oleva seinä on maalattu? :) näyttäisi nimittäin juuri sellaiselta sävyltä mitä olen hakenutkin.

  Terveisin Salla

 10. Soile sanoo:

  Salla: Se ei ole maali vaan tapetti..sellainen maitokahvin sävyinen.