10.02.2009

Uutta seinää tapetilla ja jopa laminaatilla;)

Käytiin tänään K-raudassa, jossa silmäilin vähän tapettiuutuuksia ja ihastuin tähän ihanaan musta-hopea -tapettiin. Kuvassa siis yksivärinen osa on kuva hopeasta tapetista ja kuviollisessa on hopealla taustalla mustat samettipintaiset kuviot, aivan upean näköinen setti, kun laittaa yhdelle seinälle tuon kuviollisen ja muille seinille yksivärinen hopea. Pitäisköhän laittaa makuuhuoneen tapetointi uusiksi;) Hinta kyllä oli aika kova; 90 euroa/rulla.

Voishan sitä seinät päällystää laminaatillakin, kuten tässä Skönä hem -lehdestä bongaamassani Ikean mainoksessa on tehty. Olisi kyllä ainakin kestävät seinät:) Olen kyllä nähnyt livenäkin tällaisen valinnan; nimittäin veljeni remppasi kerran yhtä osakehuoneistoa ja laittoi sinne yhdelle makuuhuoneen seinälle samaa laminaattia kuin lattiaan. Hän laittoin vielä seinälle vaakaan kaksi hopealistaa (kuten me teimme kerran eräässä kohteessa,tosin meillä on levynä kirsikkapuukuvioinen kovalevy) ja kokonaisuus näytti kyllä upealta.


2 Responses to “Uutta seinää tapetilla ja jopa laminaatilla;)”

 1. "Kantriina" sanoo:

  Tuo tapetti on kyllä tosi upean näköistä! Suorastaan dramaattisen yleellistä.
  Ja hintakin on sitten kyllä näköjään dramaattisen yleellinen :D
  Mutta mitäpä sitä ei sisustukseen eteen tekisi! :)

  Hyvää yötä toivottelee Kantriina

 2. Susa sanoo:

  Hei, sinulle on palkinto blogissani :)