01.02.2010

Uusi upea pöytälamppu….tyttären uuteen kotiin:)

Tänään kävin Prismassa ja olen siellä ihastellut tätä pöytälamppua jo siitä asti kun tuosta meidän S-marketista tuli Prisma joskus joulukuun alussa:)
Meinasin jo ostaa sen tyttärelle joululahjaksi, silloin kun Prismassa oli ne -15 % alepäivät.
No tyhmyyttäni en sitä silloin ostanut, mutta tänään siis se lähti mukaan, koska se oli VIIMEINEN! Tämä tulee sopimaan täydellisesti tyttären uuteen makuuhuoneeseen:)
Lamppu on tosi kookas ja maksoi vain 49,90 euroa ja kaupantekijäisiksi sain siinä olevan energiansäästölampun;)
Ja vielä tuplaboonukset!

Tuli taas syy pian piipahtaa tyttären luona;)

14 Responses to “Uusi upea pöytälamppu….tyttären uuteen kotiin:)”

 1. Nana sanoo:

  Hei Soile!

  Olen ihastellut blogiasi ja sisustustaitojasi nyt useiden kuukausien ajan. Nyt seinien maalaus on tullut ajankohtaiseksi ja olen yrittänyt etsiä sopivaa väriä värikartoista – sitä kuitenkaan löytämättä. Haluaisinkin udella, millä värillä blogisi otsikon taustalla oleva tehosteseinä on maalattu?

  Lisäksi haluaisin hölmönä udella, onko Haaparannan Ikeassa huomattavasti edullisempaa maksaa luottokortilla, kuin käteisellä euroina?

  Tuhat kiitosta vastauksistasi ja hyvää jatkoa!

 2. Anonymous sanoo:

  mahtava lamppu!!!!
  t. Satu

 3. Soile sanoo:

  Nana: Kiva kun olet viihtynyt blogini parissa…tällaiset kommentit ovat aina niin mieluisia:) Ja tietysti kaikki kommentit tuovat minulle niin hyvän mielen;)
  Se tehosteseinä on tapettia. Jos laitat tuonne blogini oikeassa reunassa olevaan sähköpostiini yhteystiedot, niin laitan sinulle palan tapettia tulemaan postitse. Voit sitten käydä väriliikkeessä pyytämässä, että tekevät samansävyisen maalin. Mutta muista ottaa ensin vain pieni koemaalipurkki, jotta varmasti saat toivomasi värin:) Tuo väri on kyllä ollut tosi mieluinen minullekkin:)
  Ei se ole mikään hölmö kysymys tuo kummalla on edullisempi maksaa..mutta luulen, että luottokortilla, tosin nyt on kruunun kurssi taas ollut nousussa ja en ole ihan varma onko Haaparannan Ikean kurssi vielä 10 eli 100 kruunua olis 10 euroa, jos se on vielä tuo 10, niin silloin kannattaa maksaa euroilla. Kurssi kyllä on vaihdellut nyt aika kovasti, että kannattaa melkein tarkistaa päivän kurssi (tänään 10,1417) ennenkuin lähtee ostoksille, niin saa tietää kumpi on edullisempi vaihtoehto. Ja KANNATTAA varsinkin tarkastaa jos on isoja ostoksia tekemässä, saattaa säästää pitkän pennin;)

  Satu: Kiitos olen samaa mieltä;) Tuo on niin täydellinen tyttären makkariin!

 4. Jonna sanoo:

  Upean lampun olet kyllä löytänyt =) Mitä tyttäresi muuten tykkää, kun teet ostoksia hänelle/hänen kotiin? Onko teillä samanlainen maku?

 5. Soile sanoo:

  Jonna: Joo, kyllä meillä aika samanlainen maku on ja tietysti aina tarkistan häneltä tahtooko hän sellaisen; lähetän kuvan tai linkin tai muuten kuvailen:) Yleensä ostan hänelle vain sellaista, mistä olen varma, että kans tykkää ja yhdessähän me paljon shoppaillaan;)

 6. kirpparikeiju sanoo:

  Yhyy, miksi minun äiti ei ole yhtään kiinnostunu minun sisustuksesta :( :(

  Lamppu on tosi hieno:)

 7. Anonymous sanoo:

  Hei Soile,

  Kiitokset aivan mahtavasta blogista! Olen seuraillut blogiasi jo monen monta kuukautta eikä päivääkään jää väliin etten käy tarkistamassa päivityksiä.Sulla on aivan huikea sisustus silmä! Mahtava inspiraation lähde. Mistä muuten olet hankkinut tuon lattialla olen ison kynttilän jalan?

  Kiitokset joka päiväisestä piristyksestä!

  T.koukuttunut kahden lapsen äiti

 8. Soile sanoo:

  Kirpparikeiju: Kiitti, varmaan tämä äiti on pikkasen liikaakin sisustushullu:O

  Koukuttunut kahden lapsen äiti: Ihana kuulla, että olet viihtynyt katselemassa ja lueskelemassa blogiani:) Se lattiakynttelikkö on ostettu Kempeleen Zeppelinin Hemtexistä. Ostettiin samalla kertaa sieltä alesta sekä itselleni että tyttärelle ja toisessa oli yksi tuollainen läpyskä, josta tein kellon, vähän vinossa, niin saatiin aivan mielettömän halvalla kaksi viimeistä.

 9. Anonymous sanoo:

  Oi ompa ihana lamppu :) Sopisi tulevaan makuuhuoneeseen kuin nenä päähän. Pentikiltä olen katsellut Rondo-lampunjalkaa, mutta hinta on meikäläisen kukkarolle aikas suolainen, varsinkin kun tarvitsisin 2 plus varjostimet = hunajaa :) Tarvitseekin käydä täällä Tampereen Prismoissa katsomassa, josko löytyisi kaksi kipaletta meille.

  Niin ja kiitos oikein mahtavasta blogista, on ollut ilo lueskella sitä.
  Täytyy myöntää etä joka päivä tulee kurkattua että olisiko täällä jotain uutta ;) Saa nahdä jos itsekkin innostuisin bloggailemaan. Varsinkin kun uutta kotia sisustaa, ei jutuista tai pohdiskelusta ole pulaa.
  terkuin Anna

 10. Soile sanoo:

  Anna: Kiitos paljon kommentistasi ja toivottavasti löydät itsellesikin lamput, ne on kyllä hintansa väärtit:) Kiva kun olet löytänyt blogini ja suosittelen oman blogin aloittamista, tämä on ihan mukavaa ajanvietettä:)

 11. Anonymous sanoo:

  Hei,

  Kivan lampun olet löytänyt tyttärelle! Miten onnistutkin tekemään noita hienoja löytöjä!

  -Sari

 12. Soile sanoo:

  Sari: Kyllähän tällainen sisustusfriikki löytäis vaikka mitä;) Onneksi ne kaikki ei vain päädy ostoskoriin:D

 13. Anonymous sanoo:

  Tosi kaunis lamppu ja sopii täydellisesti tyttäresi makkariin :) Teet kyllä loistolöytöjä ja vielä edullisiakin!!!

  -minna-

 14. Soile sanoo:

  Minna: Kiitos ja kyllä ne on silmät aina pidettävä auki mahdollisia edullisia löytöjä silmälläpitäen:)