09.02.2010

Nopea kasviskeitto

Tällaisella ikuisella laihduttajalla, kuten minä, tahtoo aina iltaisin olla ”pisteet” syötynä ja nälkä kurnii suonissa;)
Silloin on mukava tehdä lämmin, nopea kasvissose-keitto pakaste Keittojuureksista.
Pari ruokalusikkaa raejuustoa joukkoon, niin on proteiinitkin kohdallaan:Yhdestä 200 g pussista tulee tuollainen Teema-kipollinen hyvää ja terveeellistä keittoa.
Joukkoon voi sulattaa nokareen jotain tuorejuustoa.


Tänään on keittopäivä;)


12 Responses to “Nopea kasviskeitto”

 1. naana sanoo:

  Oi nami. :P Kerrpooas ohje miten tuota tehdään? :D

 2. naana sanoo:

  Sori kirj. virheet. :D

 3. Soile sanoo:

  Naana: Kiehautat vain parissa desissä kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kasvikset kypsäksi ja soseutat. Voit toki maustaa muillakin mausteilla. Lisää nokare jotain tuorejuustoa soseutettuun keittoon ja nauti:)

 4. naana sanoo:

  Kiitos, tuota on pakko kokeilla joku päivä. :)

 5. Piupau sanoo:

  Helppoja ruokia todellakin kaipaa usein illalla, kun ei mitään ihmeellistä jaksa enää alkaa laittamaan. Pitääpä kokeilla, sosekeitot ovat suosikkejani.

 6. anni sanoo:

  Täytyypä tehdä keittoa :).

  Katsastapa uusi talo&koti-lehti. Siinä saattaapi olla sinua miellyttävä sisustus kuvattuna. Minua ainakin miellytti kovasti. Säilön lehden naftaliiniin odottelemaan talon rakennusta…;)

 7. Anonymous sanoo:

  Tuo talo ja koti lehden sisustus ihan nätti, mutta noita tekstitauluja ja tarratekstejä on ihan liikaa. Joka huoneessa jotain ja monta kappaletta. Rajansa kaikella :)

  -Sanna

 8. Anonymous sanoo:

  Ihan oli tuo Annin vinkki koti&talo lehdestä. Jotenkin niin raikas ja puhtoinen. Itse kyllä tykkään, vaikka tekstejäkin on.
  -päivi-

 9. Soile sanoo:

  Piupau: Minä myös pidän kovasti kasviskeitoista:)

  Anni: Kiitos vinkistä, täytyypä käydä kurkkimassa tai jopa ostamassa lehti. Talo ja Koti -lehti onkin yksi parhaista sisustuslehdistä minun mielestä. Siinä on aina ollut paljon sellaisia sisustuksia, joista pidän. Tuo minun olohuoneen sivupöydänkin ”ketjuvalaistus” on sieltä bongattu:)

  Sanna: Kyllä liika on aina liikaa..en kyllä ole vielä nähnyt juttua, niin en osaa sanoa onko liikaa;)

  Päivi: Nyt täytyy jo varmaan heti kipaista se lehti käsiin:)

 10. Minna sanoo:

  Hei…
  Minullekkin tulee Talo& Koti lehti… Se on tosi hyvä!!!
  Tykkään itsekkin tarrateksteistä, mutta mielestäni niitä oli siellä talossa aivanliikaa….
  -rajansa kaikella- yhdyn siihen…

  -minna-

 11. Minna sanoo:

  Olen tehnyt porkkanoista keittoa ja laittanut siihen lorauksen ruokakermaa ja cayanne pippuria… on muuten hyvvää myös :) Mutta tämä on vielä nopeampaa, kun ei tarvi edes porkkanoita kuoria, eikä pilkkoa :)))

  -minna-

 12. Soile sanoo:

  Minna: Sosekeitot on kyllä hyviä ja niitä voi muunnella ja maustaa monella lailla:) Mulla on tuossa uusi Talo&Koti-lehti kans vieressä…pitihän se ostaa, mutta en oo vielä selaillut sitä…