31.05.2011

Heippa; olen Buzzaaja ;)

Rekisteröidyin joskus reilu vuosi sitten Buzzadoriksi eli tuotteiden testaajaksi.
Buzzador on siis markkinointikanava, jonka kautta kuluttajat jakavat rehellisiä mielipiteitään tuotteista ja palveluista.
Kaikilla on mahdollisuus olla Buzzador, lisätietoa löytyy täältä.
Olin oikeastaan jo unohtanut koko Buzzauksen, kunnes muutama viikko sitten tuli sähköpostiin tarjous mahdollisuudesta osallistua Pepsodentin anti-age -hammastahnan kokeiluun.
Ilmoittauduin halukkaaksi ja parin päivän päästä sain sähköpostiini tiedot, että minut on valittu testaajaryhmään.
Olen siis ensimmäistä kertaa Buzzador!
Kivahan se oli saada tällainen paketti veloituksetta kotiin ;)
Paketissa oli yksi normaalikokoinen hammastahnatuubi sekä Pepsodent Gentle Action -hammasharja hellävaraiseen hampaiden puhdistukseen.
Lisäksi siinä on 15 kpl pientä Pepsodent anti-age hammastahnatuubia, jotka on tarkoitus jakaa ystävien kokeiltavaksi.
Nyt siis alkaa kuukauden  kestävä 
Pepsodent anti-age hammastahnan testaus.
Pepsodent lupaa tahnan:
– vahvistavan kiillettä
– poistavan tummentumia
– ehkäisevän ikenien vetäytymistä
– vähentävän vihlonnan tunnetta 
ja 
– ehkäisevän ientulehdusta
Kaikki yllämainitut ominaisuudet toivoisin toteutuvan, joten tänä aamuna testaus alkoi :)
Ajattelin jakaa noita pikkutuubeja juniorin valmistujaisjuhlissa; sopivat niin kattauksen teemaväreihinkin ;)

13 Responses to “Heippa; olen Buzzaaja ;)”

 1. Kirsi sanoo:

  Kiva lukea, että edes joku pääsee näitä tuotteita testaamaan. Olen ollut mukana lähes kaksi vuotta, mutta en vielä ole päässyt mihinkään kampanjaan mukaan.

 2. Soile sanoo:

  Kirsi: Olin kyllä aika yllättynyt kun pääsin mukaan:) Kiva testailla ja kertoa testin tuloksista ja ennenkaikkea kun voi kertoa ihan rehellisesti:)

 3. Anonymous sanoo:

  Hih, mulla on huonoja kokemuksia tuosta hommasta… Jokunen vuosi sitten sain testattavaksi White now-hammastahnaa ja sen jälkeen täydellinen hiljaisuus kunnes mulle ehdotettiin tuota samaa kuin sulle nyt. En osallistunut :) Muutenkin tuntuu, että vain samat ihmiset saa tuotteita testattavaksi ja me muut vain odotellaan. Ystäväni saa kaikkea kivaa koko ajan, mä en saanut edes varmaan 2-3 vuoteen yhtään ainutta meiliäkään… Toivottavasti sua nappaa :)

 4. Anonymous sanoo:

  työvoimatoimistoston sivuilla oli tarjolla myös sellaisia ”työpaikkoja” jossa sai toimia jonkun palvelun ”testiasiakkaana” eli käydä esimerkiksi ravintolassa syömässä ko. firman piikkiin, ja sitten annettiin palaute asiakaspalvelusta yms.

 5. saara sanoo:

  Terkut täältä. Buzzasin juuri samaista kampanjaa=) aikaisemmin olen buzzannut rasvaa=)
  tosi kivaa on!

 6. Olen itsekkin mukana tuossa ja sain noin vuosi sitten kokeilla Herbinan ekohiustuotteita.

  Elle neiti on mukana Bona testiryhmässä ja saanut kahteen otteeseen eri makuja kotiin tuotuna :)

  Toivottavasti vieraasi ei ota hammastahnatuubia vihjeenä ;)

 7. Anne sanoo:

  mä olen vastaavanlaisessa hommelissa mukana (Hopottajat)… ollu kans jo aikas kauan enkä ole kertaakaan päässy testeihin mukaan… Kerrakin luulin pääseväni (tai meidän koira), kun kyseltiin lemmikin kokoa ja toivottiin isoa/keskikokoista koiraa.. vaan eipä osunu kohdalleen silloinkaan… Ehkä vielä jonakin päivänä :)

 8. Soile sanoo:

  Anonyymi: No en tosiaan ole itse edes aktiivisesti siellä sivuilla pyrkinyt kampanjoihin, mutta nyt ajattelin kokeilla ja heti pääsin mukaan:)

  Anonyymi: No vaude; sehän olis mukava jos tuosta vielä palkankin saisi:)

  Saara: Oliko hyvä hammastahna?

  Mia: Ihan kivaa hommaa:) Hih, toivottavasti eivät ajattele tosiaan, että ensin hampaiden pesulle:D No toisaalta ajattelin, että kuka siitä haluaa niin saa ottaa hammastahnan mukaansa…kyllä ne tykkää kun jotain saavat;)

  Anne: No voi harmi, ehkä se joskus onnistaa:)

 9. Saara sanoo:

  MOikka=)

  oli tuttu hammastahna,olen käyttänyt muutenkin sitä=)ainut oli vikana että hampaita alkoi vihlomaan kuukauden käytönjälkeen. en tiedä oliko vika vain kuvitelmissani.hih

  ja sähköhammasharjalle ei mikää vedä vertoja, joten tuo hammasharja jäi matkoja varten.

  =)

 10. Anonymous sanoo:

  Mahtava että tuiki tavalliset ihmiset voivat tuotteita testailla, mutta Hammashoitajana tiedän että pepsodentin lupaukset ko.tahnasta ei kaikiltaosin voi mitenkään pitää paikkaansa..Ikenien vetäytyminen johtuu liian voimakkaasta harjaamisesta ei tahnasta ja ientulehduksia vältetään parhaiten lankaamalla hammasvälit. ikävää että tuotteilla ja niiden lupauksilla annetaan kuluttajille vääristynyttä tietoa..
  -Hammashoitaja-

 11. Soile sanoo:

  Saara: Oho; ja senhän piti juuri vähentää myös vihlontaa;) Itsekin käytän aina sähköhammasharjaa, enkä siitä luovu muuta kuin nyt tämän kuukauden kokeilun ajaksi.

  Hammashoitaja: Totta puhut….en oikein itsekään usko näihin, että hammastahnalla voisi noita asioita korjata;) Mukava on kuitenkin testailla ja hehän nimenomaan odottavat rehellistä palautetta tuotteesta tällä hommalla:)

 12. Nanna sanoo:

  Minäkin aivan vasta liityin aivan huvikseni ja nyt tuli jo kutsu yhteen kampanjaan (mitä en ole vielä ehtinyt toteuttaa) ja toiseenkin jo kyselyä.. saas nähdä. Kaveri tätä suositteli. Mikäs siinä, ei kai haittaakaan ole =)

 13. Soile sanoo:

  Nanna: Eihän siitä mitään haittaa ole, päinvastoin; hyötyä kun saa tuotteita ilmatteeks kokeilla:)