13.08.2013

Norjalainen Slettevoll huonekalukauppaketju

Olen reilun pari vuotta sitten aikaisemminkin kirjoittanut blogiini ihanasta norjalaisesta Slettevol-huonekalukauppaketjusta. Nyt syksyn sisustusinto sai minut pitkästä aikaa poikkeamaan heidän kotisivuillaan ja ei kyllä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa näkemäänsä. Upeita sisustustuksia, joista monet kelpuuttaisin omaan kotiini. Siellä on sitä hiekkaa, beigeä, valkoista ja mustaa…jopa ihanasti sävyihin sopiva ripaus vaaleansinistäkin ja niin kauniina kokonaisuuksina. Annan näiden kuvien puhua puolestaan, sillä ne eivät selittelyjä kaipaa ;)

 

 

 

 

 

 

Kaikki kuvat lainattu Slettevol.no -kotisivuilta. Täältä voi selailla heidän 2012 kuvastoaan.


20 Responses to “Norjalainen Slettevoll huonekalukauppaketju”

 1. WAU! Jäin tosi pitkäksi aikaa tuijottamaan kahta ensimmäistä kuvaa, aivan ihania!

  • Soile sanoo:

   Eka kuva on munkin ehdoton suosikki; ihan täällä huokailen vaan noita kuvia katsellessa:) Näissä on sitä lämpöä, jota omasta ihan musta-valkoisesta sisustuksesta ehkä vähän puuttuu…

 2. Anna sanoo:

  Mulla on täällä kotona täysin saman värinen seinä kuin ekassa kuvassa. Voin suositella tätä väriä :) Olen vuoden päivät sitä täällä ihaillut, ja en oo vielä ainakaan kyllästynyt. mukavasti tuo juuri sitä lämpöä sisustukseen!

  • Soile sanoo:

   Mullakin on ensimmäinen tämän talon olohuoneen seinä ollut samanväristä tapettia ja tykkäsinkin siitä tosi pitkään…Sen jälkeen tuli sitten harmaa seinä ja muutenkin harmaata sisustukseen. Harmaa-valkoinen ei miellyttänytkään kovin pitkään ja sen jälkeen tuli tämä kokovalkoinen, josta kyllä pidän edelleen suunnattomasti. Lautaseinä näyttää tuon värisenä kyllä tosi makealta ja tässä jo pikkuisen harkitsin, että josko taas toisi tuon sävyn tuohon olohuoneen ehjälle seinälle vaikka Kalklitir-värillä; http://homenord.se/fi/tuotemerkit/kalklitir/

 3. Anna sanoo:

  Ja on muuten tosi ihanan näköisiä kuvia! :)

 4. Ihana kotoisa tunnelma kaikissa kuvissa, mukavaa vaihtelua sisustuskuville joissa jyllää loft-tyyli niin lujaa, että ähky tulee.

  • Soile sanoo:

   Aivan ihanan lämmin tunnelma:) Tekee mieli pistää koko sisustus uusiksi :D

 5. Hannaliina sanoo:

  Justiinsa noin :)

 6. Upeaa! Juuri sitä tyyliä, josta eniten pidän: ei krumeluuria eikä liikaa tavaraa, mutta kuitenkin lämmintä kodikkuutta:)

 7. Ansku sanoo:

  Minunkin makuuni nuo kuvien sisustukset ovat. Tuosta ensimmäisen kuvan lautaseinästä tulee mieleen Tikkurilan sävy Y467 Shaali. Meillä sitä ei ole, mutta isosta pöntöstä on laitettu tehosteseiniä ainakin kolmeen eri asuntoon muuten. Väri on kuvan seinää vaaleampi, mutta tuntuu käyvän minne vaan. On jotenkin beigen ja harmaan välimaastosta mukavasti. Jännityksellä odotan, millaisiin verhoihin päädyt.
  Kyllä tämä syksyn odotus tosiaan laittaa miettimään pieniä uudistuksia kotiin. Haudon tummaa oranssia mielessäni; sitä ei kyllä voisi laittaa kuin ehkä sohvatyynyihin, pöytätabletteihin ja tuikkukippoihin. Olisi sitten nykyiselle vaalealle turkoosille mukavan syksyinen vastakohta. Taidan pitää valkoiset verhoni joulunalusaikaan asti, sitten saavat ehkä jotain muuta kaverikseen.

  • Soile sanoo:

   Shaali on tuttu sävy; parille asiakkaalleni on sitä seiniin laitettu:) Olen nyt kierrellyt ja kaarrellut monet kaupat ja kaikkea on välillä ollut sylissä, kunnes olen taas ennen kassalle menoa sittenkin katunut ja vienyt tavarat takaisin paikoilleen :D Kyllä ne nuo valkoiset verhot taitavat jäädä kuitenkin; en osaa edes kuvitella enää muuta verhosävyä :D Tyynyjä ja torkkupeittoja voisi ehkä ajatella beigen/hiekan sävyisenä ja uusi vaaleampi mattokin olisi kiva. Tosin varastossa olisi se beige matto, jonka voisi tietenkin vaihteeksi tuoda olkkariin ja säästyisi pari sataa ;)

 8. Anonymous sanoo:

  Tosi kiva, Soile, että olet taas innostunut bloggailemaan useammin. Olen seurannut sun blogia jo kauan ja olet ykkösenä mun blogilistalla. Parasta just se, että kaikki ei ole designia ja kallista… itsekin Ikean vakikävijä :)

  Kiitos kivoista ideoista ja kauniista kuvista!

  • Soile sanoo:

   Kiitos paljon ihanasta palautteestasi:) On taas syksyn myötä tämä sisustusinto sen verran nostanut päätään, että tekee mieli tännekin vähän useammin noita ajatuksia laittaa. Ihana kuulla, että pidät noin paljon jutuistani:)

 9. Annukka sanoo:

  Ykköskuvan sisustuksen voisin kuvitella teille ihan sellaisenaan. Paitsi ehkä ton seinällä olevan ison puujutun, josta en oikein päässyt kärryille, mikä se on.

  Itse ottaisin mielelläni kaiken, mitä kakkoskuvassa näkyy. Ihan sellaisenaan. Ja mieluiten heti :). Paitsi ehkä vaaleansiniset jutut, vaikka ne niin kauniisti kaiken muun kanssa yhteen sopiikin. On vieras väri mulle.

  Ja on se vaan kumma tää syksy, kuinka sisustusinto iskee ja kaikki alkaa kotona näyttää ihan tylsältä. Ei vaan osaa päättää, mistä aloittais ja sitten ei aloita mistään, kun lamaantuu suunnitelmien paljoudesta :)

  • Soile sanoo:

   Se olikin minun lemppari näistä kuvista:) Ja ottaisin kyllä kans mielelläni kaiken. Hyvin se vaaleansininen kyllä noihin sävyihin uppoaa, mutta eipä ole minullakaan vielä koskaan sitä sävyä sisustuksessa ollut; korostan sanaa ”vielä” ;)

   Tuon kommenttisi viimeisen kappaleen olisin hyvinkin voinut itsekin kirjoittaa; sillä juuri sellaiset ajatukset täällä nyt on ja tosiaan loppujen lopuksi ei tule aloitettua mistään eikä mitään :D

 10. Aivan mielettömiä kuvia!! Ihania! :) Pitää mennäkin tutustumaan sivuihin.

 11. -T sanoo:

  Huikeita kuvia, kolme ensimmäistä kuvaa oli eniten mieleeni :)