10.02.2014

Terveyskutsut

Pidin eilen illalla meillä ns. Terveyskutsut. Tällä kertaa ei tosiaan kokoonnuttukkaan kahvikekkerien äärelle kuppien, kippojen ja sisustusesineiden esittelyyn vaan illan aiheena oli ravintolisät ja terveys. Kyselin FB:ssä ystäviltäni ketä aihe kiinnosti ja kiinnostuksensa ilmoittaneet saivat sitten kutsun saapua paikalle. Meitä olikin melkein kymmenkunta naista kuuntelemassa asiantuntevien esittelijöiden mielenkiintoista aihetta ravintolisistä.

Nyt seuraakin aika tekstipainotteinen tuote-esittely ja huomautan heti, että tämä EI OLE MAKSETTU MAINOS, vaan haluan vain kertoa omakohtaisen kokemukseni hyväksi havaitsemastani tuotteesta.

Kahvikekkerien kyytipojaksi tekaisin meidän perinteikkäällä ohjeella valmistetun täytekakun, aurinkokuivattu tomaatti-kinkku-vuohenjuustopiirakan sekä ruis-marjapaistosta vaniljakastikkeen kera.

Kävin itse samaisilla terveyskutsuilla kuukausi sitten ja tein siellä aika epäilevällä mielellä vitamiinilisähankinnan. Olen yleensä tosi skeptinen kaikkien tällaisten suhteen, mutta nyt on kyllä tullut konkreettisesti huomattua, että tämä vitamiinilisä toimii! Kyseessä on Kyäni Sunrise vitamiinjuoma. Olen nimittäin jo noin vuoden ajan Rovaniemelle työkeikalle ajaessani aina meinannut viimeisten viidenkymmenen kilometrin aikana mennen tullen väkisin nukahtaa rattiin. Aivan tosissaan on saanut joka ainoa reissukerta taistella, jotta silmät pysyisivät auki ajon aikana :( Joinakin kertoina on pieni viisto-ohjausliike jo ratissa vähän säikäyttänytkin ja aloinkin jo aikalailla ahdistua jokaisesta Rovaniemelle kohdistuvasta työmatkasta. No nyt kun olin tätä juomaa nauttinut parin viikon ajan, niin huomasin yhtäkkiä, että olin kaksi reissua käynyt Rovaniemellä ilman minkäänlaista väsymisen merkkejä! Samoin kävi viime viikolla kolmannen reissun kanssa ja menin vielä aamulla kahdeksalta ja paluumatkalle pääsin vasta iltakahdeksalta. En voi uskoa muuta, kuin että muutoksen on aiheuttanut vain ja ainoastaan tämä vitamiinijuoma!

Juoma nautitaan joka aamu 20 minuuttia kahvin juontia ennen tai jälkeen (eli kahvin kanssa yhtäaikaa nautittuna teho heikkenee). Vitamiini on nestemäinen ja yhdessä pakkauksessa on 30 tuollaista kuvan mukaista pientä pullon näköistä annospussia, jotka voi hävittää biojätteenä eli ne ovat maatuvaa materiaalia. Nestemäisen rakenteensa ansiosta tuotteesta imeytyy 98 % (tablettimuotoisista vitamiineista vastaava luku on vain 20 %).  Pakkaus riittää siis kuukaudeksi ja sen hinta on 53,58 euroa postikuluineen. Se on edullinen hinta mikäli sillä saan estettyä nukahtamisen rattiin ja siitä seuraavat mahdolliset pahemmat seuraukset ;)

Ystävättäreni osti samaisen merkin Omegat, joista hänkin on saanut avun huonoon yöuneen. Hänkin kertoi, että Kyanin Sunset Omegan käytön jälkeen hän on alkanut nukkua yöt heräilemättä. Tästä olen kuullut myös monelta muulta huonoista yöunista kärsineiden saaneen avun. Itse en vielä tätä tuotetta testannut, joten omia kokemuksia siitä ei ole. Nämä omegat tulee siis nauttia illalla.

Sarjaan kuuluu vielä Kyani NitroFX energianlähde ja Kyani NitroXtreme noni hedelmäuute. Niistä voitte lukea tuolta linkin takaa enemmän. Sen haluan vielä mainita tuosta Sunset Omegasta, että siinä on yksi markkinoiden tehokkaimmista E-vitamiinilisistä.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan tuotteisiin ja sieltä linkkien takaa löytyy kauppa, josta niitä voi tilata mikäli kiinnostuit testaamaan :) Tosihan on, että ei me saada siitä päivittäisestä ravinnosta kaikkia tarvitsemiamme vitamiineja, ellei sitten todellakin syö taiteen sääntöjen mukaan. Minä ainakin huomasin, että tämä vitamiinipaukku on minulle tosi tarpeellinen ja en kyllä taida uskaltaa jättää sitä enää nauttimatta ;)


12 Responses to “Terveyskutsut”

 1. Anonymous sanoo:

  Hei! Etsin netistä tietoa parketin maalaamisesta ja päädyin blogiisi. Maalasitko lattiat ja millaiset tulit? Siis joskus pari vuotta sitten..:-)

  • Soile sanoo:

   Suunnittelin tosiaan meidän kovapuulattian maalaamista, mutta päädyimmekin aikanaan vaihtamaan lattiat kokonaan, joten niin se maalaaminen jäi. Paljonhan noita ovat bloggarit maalanneet, tosin en ole sitten kestokokemuksia kuullut.

 2. Matkatar sanoo:

  Hyvä kun löysit toimivan jutun ettei tarvitse rattiin torkahdella, hui! Itse luotan vielä päivittäiseen banaaniin ja joskus appelsiiniin tai päärynään ;)

  • Soile sanoo:

   No minäkin kyllä olen yrittänyt syödä terveellisesti ja hedelmät ovat kuuluneet päivittäiseen ravintoon, mutta silti on ollut vaikeuksia pysyä ajaessa hereillä… En tiedä miten se juuri ajaessa tuleekin se mieletön väsymyskohtaus, kun en kuitenkaan esimerkiksi tarvitse mitään päivätorkkujakaan.

 3. Elisabeth sanoo:

  Nuo tarjoilut näyttävät kyllä todella hyviltä :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Soile sanoo:

   Hyvää oli, tosin täytekakku jäi minulle maistamatta kun on menossa ”herkuton helmikuu” :)

 4. Nanna sanoo:

  Kiitos Soile! Paketti tuli perille, ihan mielettömän nopeasti muuten! Ja Posti oli vielä lisännyt päälle suklaata ystävänpäivän kunniaksi :)

  • Soile sanoo:

   No hyvä:) Olipas sopivaan aikaan lähetetty paketti, kun tuli makiat kylkiäisinä :)

 5. Anonymous sanoo:

  ”Kyäni Sunrisen teho perustuu antioksidantteihin, jotka ovat peräisin alaskalaisista, käsinpoimituista mustikoista”, kerrotaan maahantuojan sivuilla. Uskon, että kotimaisissa mustikoissa on yhtä paljon antioksidantteja kuin alaskalaisissakin, ja mustikoiden poimiminen on hyvää hyötyliikuntaa. Kun vaivautuu itse metsään, jää pois hiilijalanjälki, jonka mustikoiden Suomeen kuljettaminen synnyttää, sekä myös suuri määrä roskia, joita tulee tuollaisista kertaannospakkauksista. Miksi ostaa kallilla jotain sellaista, mitä meillä itsellämmekin on jokaisen ilmaiseksi nautittavissa?

  • Soile sanoo:

   Jos oikein ymmärsin, niin niitä mustikoita pitäisi syödä aika paljon, että saisi saman hyödyn mitä pussissa on. Mulle tuo pussijuttu on helppo ja hyväksihavaittu ja pussit voi polttaa.

 6. Anonymous sanoo:

  Hei! Saako toivoa postausta? Voisitko tehdä videon, jossa esittelisit teidän talon, kuten jo joskus aikasemmin, mutta päivitetyn version? :)

  • Soile sanoo:

   Saa toivoa :) Itseasiassa on ollut mielessäkin tehdä video taas kun sisustus on muuttunut aika paljonkin:) Kunhan saan vielä keittiön maalattua ja verhot sinnekin laitettua, niin sitten voisin laittaa taas videon tänne.