04.04.2014

Uutta makuuhuoneeseen Hemtexiltä

Sain Hemtexiltä yhteistyötarjouksen ja kun mielessä oli jo jonkin aikaa pyörinyt makuuhuoneen uudistaminen, niin tartuin tarjoukseen ilomielin. Hemtex onkin ollut yksi suosikkikauppani sekä tuotevalikoiman että tuotteiden laadun suhteen. Yhteistyömme merkeissä meidän makuuhuoneen ruskean sävyn tilalle tuli ripaus hopeaa ja harmaata. Musta ja valkoinen sen sijaan kuuluvat edelleenkin tilan värimaailmaan.

Hemtex on vasta avannut verkkokaupan, joten nyt jokaisella on kotipaikkakunnasta huolimatta mahdollisuus hankkia heidän tuotteitaan. Sain yhteistyön merkeissä valita verkkokaupasta muutaman tuotteen kotiini. Ensimmäinen valintani oli musta-harmaa Eva päiväpeitto.

http://hemtex.fi/article/paivapeite_134747?attr1_id=189

Valitisin myö ylelliset hopeanharmaat Margareta satiinipussilakanat. Tämä laadukas pussilakanasetti onkin nyt erikoistarjouksessa 23.4. asti; vain 30 euroa/setti.

http://www.hemtex.fi/article/pussilakanasetti_134631?attr1_id=199

Olen jo pitkään halunnut luopua meidän mustasta sängynpäädystä, koska siinä näkyi pöly vähän liiankin selvästi. Päädyn korvasi maali! Maalasin 170 cm leveän ja 160 cm korkean alueen keskeltä seinää mustaksi ja koristeeksi sipaisin vielä valkoisen ja hopean sävyisen reunaraidan. Tästä päädystä ei tarvitse pölyjä pyyhkiä.

Tilasin päädyn koristeeksi vielä Tarravimmalta saman tekstitarran kuin mikä makuuhuoneen sänkyseinällä oli aikaisemminkin ollut, tosin vähän eri sävyisenä. Ennen Kiss-sana oli musta, nyt se on hopean värinen, niinkuin uudet säihkyvät Margareta satiinipussilakanatkin ;)

Vanhan puuvillaisen pussilakanapäiväpeiton korvasi uusi liukkaampi pintainen päiväpeite. Kiva kun peitto on kaksivärinen, siinä saa ikäänkuin kaksi päiväpeittoa yhden hinnalla;) Laskosverho vaihtui kaapista löytyneisiin Ikean alesta aikaisemmin hankittuihin musta-valkoisiin sivuverhoihin. Uudet yöpöydät ovat myös Ikeasta.

Selailtuani Hemtexin verkkokaupan valikoimaa silmiini osui tämä upea Laura-vaasi. Se on juuri sellainen pyöreä kukkavaasi, jota olen pitemmän aikaa etsinyt. Niinpä näpyttelin uuden tilauksen nyt kun siellä on vielä huhtikuun ajan 20 % alennus yhdestä tuotteesta.

http://www.hemtex.fi/article/vaasi?attr1_id=1

Myös nämä suloiset DIPP ja DOPP kynttilänjalat jäivät vähän mietityttämään. Niitä on kahta eri kokoa 8,5 cm ja 12 cm korkeana. Sävyinä on Dipp puu/valkoinen ja Dopp musta/valkoinen.

 

Mikäli sinäkin löysit verkkokaupasta jotain mielenkiintoista niin kannattaa tosiaan tilata huhtikuun aikana, sillä verkkokaupasta saa nyt 30.4. asti tutustumistarjouksena -20 % alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.

http://hemtex.fi/

21 Responses to “Uutta makuuhuoneeseen Hemtexiltä”

 1. Matkatar sanoo:

  Tyylikäs tuli makkarista! Saatanpa käydäkin verkkokaupassa -katselin nimittäin juuri eräitä verhoja tuolla Hemtexin liikkeessä. Alennus olisi paikallaan :)

  • Soile sanoo:

   Kiitos:) Nyt kannattaa tosiaan käydä ostoksilla; sen verran hyvä ale käytettävissä.

 2. Anonymous sanoo:

  Kaunis makuuhuone! Itse olisin valinnut rauhallisemman verhokuosin, mutta ilme on yhtenäinen ja kaunis noinkin :)

  • Soile sanoo:

   Kiitos:) No tulipa noillekin 10 euron heräteostos verhoille jonkinlaista käyttöä ja omaa silmääni ne ei ihme kyllä suuresti häirinnyt;)

 3. Hannaliina sanoo:

  No nyt! Muhun osui ja upposi! Laitapa vielä alle pieneksi lisäykseksi kuva ”ennen”?

  Ja tuo maljakko, jossa on kukka!! Onko se sinun ottamasi? Siitä painaisi vaikka julisteen. Mietipä. Muutat sen mustavalkoiseksi, tapasi mukaan. Iso printti, ja kehyksiin seinälle. Aivan omaa taidetta!

  Heipat!

 4. Anonymous sanoo:

  se on niin siisti ….hieno!

 5. sirkkis sanoo:

  Ihastuttava makkari ja nuo sivuverhot on ihanat. Mukavan oloinen tunnelma ja kaunista.

 6. Ansku sanoo:

  Tyylikäs makkari. Hienosti olet ideoinut tuon sängynpäädynkin. Minulla on ollut kaksi vuotta nyt maalattu pääty, tosin yöpöytien yli ulottuvana ja matalampana ja hyvin on toiminut. Nyt vain oli pakko vetäistä sänky toiselle seinälle ja tehdä muutosta huoneeseen. Maalit niin käteviä kun niillä saa nopeasti uutta jälkeä.

  • Soile sanoo:

   Kiitos:) Maali on kyllä tosi näppärä; sillä tekee muutokset aika vähällä vaivalla.

 7. Anonymous sanoo:

  Kiva tietää,että verkkokauppa!Meidän pitäjästä hemtex lopetettiin:(Minulla useammat verhot ja pussilalakanat sieltä,tosi laadukkaita mielestäni.-sanna-

  • Soile sanoo:

   Hemtexiä kyllä kaipaisi tosiaan. Meillähän se on tuossa rajan toisella puolen eli Ruotsissa lähellä.

 8. Anonymous sanoo:

  Todella hyvännäköinen makkari. Ja noista verhoista pidän kovasti. Miten maalasit ton ”päädyn”. Ensin mustalla ilmeisesti, mut miten sait suorat noista valkosista ja hopeista reunoista.

  • Soile sanoo:

   Kiitos:) Ensin laitoin laaserin avulla viivan seinälle, jota pitkin teippasin rajat mustalle alueelle. Viivan voi tehdä myös pitkällä vatupassilla. Seuraavana päivänä teippasin ihan vapaalla kädellä maalarinteipillä rajat noille viivoille.

  • Anonymous sanoo:

   Ok. Kiitos ohjeista. Tosi kivannäköinen pääty.

 9. Anonymous sanoo:

  tosi upea ja hieno etenkin tuo pääty!

 10. Vivi Vinna sanoo:

  Tyylikäs makuuhuone! :) Mutta erityisesti tuo pyöreä vaasi kolahti ja kovaa! :) Se on niin kaunis, kaunis! :)

  • Soile sanoo:

   Kiitos :) Vaasi kyllä hurmasi minutkin ja eiköhän se loppuviikosta jo saavu kaunistamaan meidän kotia:)