09.11.2014

”Jouluksi kuntoon” -projekti

”Kesäksi kuntoon” –projekti on vaihtunut ”jouluksi kuntoon” –projektiksi ;) Kesän jälkeen sitä aina havahtuu jäätelön, grilliherkkujen ym. kaloripommien tuomiin muutamaan lisäkiloon ja tulee taas hirmuinen kiire ja halu karistaa vartaloon kertyneet ylimääräiset painolastit ennen uuden kaloripitoisen juhlan eli joulun alkamista.  Siksipä melkoisen hyvään saumaan tulikin Indiedaysin ja Lidlin Sportyfeel yhteistyökampanja , johon pääsin mukaan testaamaan Lidleihin tullutta uutta liikkujille suunnattua Sportyfeel-tuoteperhettä.DSC_0614Varmaan joku siellä ruudun takana onkin selaillut Lidlistä jo kolmekin kertaa tullutta mainoslehteä, jossa tuotteet on esitelty (ainakin mulla tulee katsottua nuo Lidlin mainoslehtiset aika tarkkaan, kun siellä voi olla vaikka mitä kivaa juttua viikottain). Sportyfeel tuoteperheeseen kuuluu yli 30 erilaista tuotetta; mm. proteiinipatukoita, proteiini- ja palautusjuomajauheita, maitopohjaisia palautusjuomia sekä urheilujuomia.DSC_0622Tutustuttuani mainoslehtisen avulla valikoimaan päädyin nappaamaan testiin mukaan tarjottimella näkyvän valikoiman:)DSC_0624Aivan kaikkia saatavilla olevia tuotteita en mukaan ottanut mutta kaikkia proteiinipatukoita päädyin kyllä kokeilemaan. Lisäksi testiin lähti annospusseissa myytävät palautusjuomat, sokerittomat ja rasvattomat treenijuomat sekä annospusseihin pakatut urheilujuomat.DSC_0621Omalla kohdallani herääminen kesäkilojen karistamiseen alkoi jälleen kerran syyskuun lopussa, jolloin päätin aloittaa herkkulakon; ei makeisia, ei leivonnaisia ja yleensäkin pyrkimys sokerin ja vaaleiden jauhojen vähentämiseen.  Reilu kuukausi on nyt menty menestyksekkäästi ja jopa ketsupin olen korvannut sokerittomalla versiolla. Tiesittekö muuten, että yhdessä ruokalusikallisessa normaalia ketsuppia on kokonainen teelusikallinen sokeria! Hunajaa olen kuitenkin ruonalaitossa ja leivonnaisissa käyttänyt. Ainoa tuote, jossa olen hyväksynyt aidon sokerin on ollut palautusjuomat ja proteiinipatukat. Lidlin patukoista neljä eri makua runsasproteiinisia patukoita on ilahduttavasti ilman lisättyä sokeria! Näiden makukin oli tosi hyvä; varsinkin tuo karamelli ja lakritsi, tällaiselle toffeesta ja lakusta pitävälle täydellinen makunautinto! Patukka on tosi edullinenkin; vain 1.49 euroa/kpl! sokerittomatYleensä laukustani löytyykin aina proteiinipatukka, sillä ei koskaan tiedä milloin  nälkä yllättää ja juuri silloin on vaarana kaikkeen epäterveelliseen sortuminen ;)  Varsinkin työmatkoilla patukka on monesti auttanut jaksamaan matkan kotiin asti ilman välipysähdyksiä.DSC_0650Porteiinipatukka on mukava välipala myös töissä. Tässä makutestauksessa on menossa pieni Delicious Protein -patukka, jossa on 10,5 g proteiinia. Tästäkin sarjasta juuri suuhun menossa oleva kermakaramellin makuinen patukka vastasi täydellisesti pehmeän kermakaramellin makua! Koostumus oli vähän saman tyyppinen kuin Milky way patukassa. Sopivan kokoinen, hyvänmakuinen ja vielä sopivan hintainen ja patukka;  vain 0.99 euroa/kpl!DSC_0640Tämän vuoden alusta kesäkuuhun asti tein tosi ahkerasti lihaskuntotreenejä, jotka sitten kesäkuussa pikkuhiljaa hiipuivat ja lopulta jäivät kokonaan. Nyt  nekin on uudelleen aloitettu. Treenin aikana  testasin magnesiumia sisältävää Sportyfeel-urheilujuomaa, jonka pitäisi antaa lisäpuhtia treenin suorittamiseen.yhistelmäMuuten toden totta se  tuntui tehoavan; kokeilin nimittäin treeniäni isommilla painoilla ja sain tarvittavat toistot tehtyä aika reippaasti loppuun asti :) Oli myös paljon kivempi juoda välillä muutakin kuin vettä treenin aikana ;)yhdistelmä 2Rasvanpolttoahan tässä eniten tuntuu tarvitsevan ;) Siihen Sportyfeel-tuoteperheestä testailin hyvälle maistuvaa sokeritonta ja rasvatonta L-karnitiini-juomaaDSC_0665Jääkaappikylmänä juoma maistui tosi raikkaalle; makuja on kaksi; karpalo ja sitruuna. Molemmat maut kelpasivat ainakin mulle ja jos rasvat näillä juomilla alkaa palamaan, niin kyllä kiitos!DSC_0667Suosittelen lämpimästi testailemaan näitä hyvältä maistuvia ja edullisia tuotteita. Lisää tietoa tuotteista sekä muiden testaaja-bloggareiden testikokemuksia voit lukea Indiedaysin kampanjasivulta. Kun kerrot kampanjasivuilla mitä tuotetta haluaisit kokeilla, voit voittaa yhden viidestä arvottavasta 30 euron tuotepaketista.  Kilpailu päättyy 20.11.2014.

*Tuotteet saatu arviointia varten Lidliltä*


8 Responses to “”Jouluksi kuntoon” -projekti”

 1. Pia sanoo:

  Hih, tämähän postaus sopii juuri tämän päivän ajatuksiin. Näin viime yönä unta, että olin peilin edessä verhoutuneena jostain kasvinlehdistä tehtyyn bikineihin ja ihailin itseäni hoikkana. :) Tänään päätös tehty ja muutama
  kesäkilo pois. ;)
  Seuraan miten Lidl tuotteet toimii..

  • soile sanoo:

   Tsemppiä sullekin sinne kesäkilojen karistamiseen, toivottavasti saadaan vähän karisteltua, että voisi sitten jouluna vähän herkutellakin. Lidlin tuotteet kyllä yllätti tosi hyvällä maulla :)

 2. Susci sanoo:

  Itse olen armollisempi ;) – tavoitteena pääsiäiseksi kuntoon. Patukoita voisin kokeilla. Ne kuulosti hyvältä.

  • soile sanoo:

   Saattaa olla, että ei tulo joulukuntoa täälläkään kaikesta pinnistelyistä huolimatta, mutta ainahan voi taas muuttaa projektin nimen ”kesäksi kuntoon” :D

 3. Minni sanoo:

  hei,
  voin vain kuvitella, kuinka paljon lisäaineita ja sellaista, mitä ihminen ei todellakaan tarvitse, nuo tuotteet sisältää!! Itse en pysty noita syömään. Jos on tooooosi hätä, niin ehkä proteiinipatukka menee.

  Paljon terveellisimpiä välipaloja ovat: banaani, pähkinät, rusinat, kuivatut banaanilastut, hedelmät, rahka jne.

  Mutta eipä sillä, jotkut noita syö ja onhan se ihan hirveä bisnes.
  Tsemppiä sulle Soile painonpudotukseen! Vaikka ihmettelen, mistä niitä kiloja pudotat :)

  • soile sanoo:

   Juu, tottahan aidot hedelmät yms. ovat paljon parempia välipaloja, eikä tällaisia lisäravinteita kannata ihan jokapäiväiseksi ravinnoksi ottaa, mutta joskus ne ovat ihan ok. Kiitos tsempeistä ja ihan muutamasta hyvinvointi kilostahan tässä on kysymys; pitää aina välillä mennä takaisinpäinkin tuossa painossa, jotta pysyis siinä normaalipainon rajoilla :)

  • Sara sanoo:

   Melkein kaikki mainitsemasi välipalat Minni sisältää itsessään paljon sokeria, rusinat, kuivatut banaanilastut, banaani… Todennäköisesti siis parempia välipaloja ovat nämä Lidlin tuotteet ainakin painonhallinnan näkökulmasta. Jos ei halua lisäaineita eikä sitä sokeria niin hyviä välipaloja ovat mantelit, pähkinät, avocado, rahka (maustamaton) ja vihannekset. Hedelmissäkin on sokeria ja painonpudottajan olisi niitä hyvä välttää. Kiitos hyvästä postauksesta, kokeilen pian itsekin näitä sportyfeel tuotteita!

   • soile sanoo:

    Nämä ainakin maistuivat tosi hyvälle ja ovat kyllä silloin tällöin käytettynä ihan ok. Kannattaa maistella :)