18.11.2014

Joulu harmaan sylissä

Meidän olohuoneemme ilme on nyt muuttunut harmaa-musta-valkoisen sävyihin. Pidin perjantaina vapaapäivän ja aamusta varhain alkoi siivousurakka, jonka myötä uudet matot ja verhot vihdoinkin pääsivät varastosta suunnitelluille paikoilleen. Into toteuttaa kauan suunniteltu sävymuutos sai alkunsa kun sain kutsun Indiedaysin ja Hobbyhallin jouluiseen yhteistyökampanjaan, jossa sain valita suosikkejani Harmaan sylissä -valikoimasta.

Viime viikolla kerroin Hobby Hallin verkkokaupan suosikeistani ja valinnoistani koostuneesta arvontapalkinnosta, jonka onnellinen voittaja on nyt selvillä. Kuvassa näkyvä tuotepaketti lähtee…..Sisustus_ja_sepustus_palkinto_Indiedays_J714 (1)……kommentille nro 85, jonka  on jättänyt Seija. Onneksi olkoon Seija; otan sinuun yhteyttä sähköpostilla :)

HH voittajaSain valita yhteistyökampanjamme puitteissa muutamia tuotteita Hobby Hallin Harmaan sylissä -kokoelmasta. Olipa kyllä vaikea tehtävä päättää mitä ihanuuksia meidän kotiin sieltä ottaisin. DSC_1039Olohuoneen lukunurkkaus tarvitsi uusiin sävyihin sopivan tuolin, niinpä Linne-nojatuoli oli ensimmäinen valintani. DSC_1040Nojatuolin syliin valitsin ihanan pehmoiset puuvillaneulokesta valmistetut Hug Me -tyynyn ja –torkkupeiton.DSC_1014Tyynyvalkikoimista ihastuin myös jouluisiin Peura-tyynyihin sekä valko-hopeisiin Don`t let tyynypäällisiin, joten myös ne saivat matkata Hobby hallista meidän kotiin.DSC_1015Iittalan kivituikkujahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän ;) Niitä valitsin harmaan ja mattakirkkaan parin.DSC_1042Ennestään minulla on niitä pari mattakirkasta ja useita kirkkaan sävyisiä!DSC_1029Kestosuosikkejani :)DSC_1053

Myös pehmoinen Mia-lampaantaljamatto oli mukana paketissani :) Pikkuinen löysi siitä heti mukavan lekottelupaikan!DSC_1077

Olohuoneemme on nyt Harmaan sylissä :) Iso kiitos Hobby Hallille ja Indiedaysille kun sain olla mukana kivassa jouluyhteistyöprojektissa.ID JOULUKUVALisää meidän uudistuneesta olohuoneesta (mm. noista vasemmassa yläreunassa roikkuvista tähdistä ym.) voisin kertoa joku päivä pitkästä aikaa myös videon muodossa. Miltäs se kuulostaisi?DSC_1064


28 Responses to “Joulu harmaan sylissä”

 1. tuisku sanoo:

  upealle näyttää teidän joulu <3, mistä tuo kaunis valaisin on?

 2. Heidi sanoo:

  Mun oli aivan pakko ottaa itselleni inspiraatio kuva tästä toiseksi viimeisestä kuvasta, jossa näkyy kaappi, kuusi ja nojatuoli. Todella kaunis kuva ja siinä on kaikki kohdallaan :). Tuosta tuolista oon haaveillu pitkään, ehkä on aika toteuttaa haave ;). Mistä tuo ihana kaappi on ostettu?

  • soile sanoo:

   Kiitos ja mukava jos sieltä löytyi inspiraatiokuva arkistoihisi; siksi näitä juttuja onkin niin kiva jakaa :) Kaappi on Ikean Bestå-mallistoa kiiltävällä Tofta-ovella; yksi 120 leveä ja 128 korkea kaapinrunko + neljä 60×64 TOFTA-ovea + alumiinijalka 120.

 3. mira sanoo:

  Onpas vain hienoa! Kohta näen livenä

 4. päivi sanoo:

  Aivan ihania juttuja! Kaikki kelpuuttaisin meillekin ☆
  -päivi-

  • soile sanoo:

   Oli kyllä mukava päästä valitsemaan kaikkien ihanuuksien joukosta. Hobby hall on aina ollut yksi sisustusverkkokauppa suosikki ja on sieltä monet kodinkoneetkin tilattu.

 5. Marru Ahonen sanoo:

  Hitsi ei osunut onni tällä kertaan. No mutta tuo videojuttu olisi kiva jäänpä odottelemaan mitä saat taas aikaan. Kiva on kurkistella näitä sivuja.

  T.Marru

  • soile sanoo:

   No ehkä sitten seuraavalla kerralla onni potkaisisi myös sinua :) Pitää viikonloppuna valoisan aikana tehtailla pikku video. Kiitos kun käyt kurkistelemassa :)

 6. KRISSE sanoo:

  Ihania harmaita juttuja olet kotiisi valinnut! Pääsisipä itsekin joskus tekemään tuollaista yhteistyötä.

  • soile sanoo:

   Kiitos; oli kyllä aika mieleinen yhteistyö ;) Mukava kun sain valita harmaita juttuja täydentämään tätä minun sävymuutosta :)

 7. iDiS & iNTeRiÖÖRi sanoo:

  Minunkin lempivärit käytössä

 8. tiina valtonen sanoo:

  Harmaa… Upea väri. Ei siis sellainen negatiivinen mielikuva kuten harmaa varpunen. Juhlan tuntua. Tiina

  • soile sanoo:

   Kiitos Tiina:) Toisaalta tuntuu, että ehkä se pellavan sävy on lämpimämpi, mutta eiköhän tähänkin totu ennen seuraavaa muutosta ;)

 9. Annukka sanoo:

  Hyvät valinnat teit. Kaunista on :).

 10. JohannaL sanoo:

  Ihanan tunnelmallista :)

 11. sirkkis sanoo:

  Tyylikästä ja mukavan runsasta sinun joulustasi tuli. Ihana ’väriläiskä’ sinun suloinen yorkki ♥

 12. Varpu sanoo:

  Rauhallisen kaunis tunnelma kodissasi. Mistä olet hankkinut kuusen ja millä hinnalla? Taitaa olla kiinteillä ledvaloilla.

  • soile sanoo:

   Kiitos, kiva kuulla, että pidät:) Ostin kuusen työkaveriltani ja hän on hankkinut sen muutama vuosi sitten Lakkapäältä. Kuusi on tosiaan kiinteillä led-valoilla ja tosi tuuhea :)

 13. Nasu sanoo:

  Täh,onko teillä jo joulukuusi:)

  • soile sanoo:

   Kyllä se nyt tuli tänä vuonna ennenkuulumattoman varhain pystytettyä koska halusin kuusen Hobby Hall postaukseen joulutunnelmaa luomaan, enkä nyt enää viitsi sitä purkaa pois ennen joulua. Valot ajattelin sytyttää siihen vasta jouluviikolla ;)

 14. tiina sanoo:

  minkälaiset kokemukset sulla on tosta nojatuolista? Onko mukava istua? Mietiskelen meille tuota samaa tuolia ja olisi aivan huippua kuulla kokemuksia!!

  • soile sanoo:

   Siinä ei oikein voi sillä tavalla rennosti istua vaan aika ryhdikkäästi selkä suorana :) Ehkä ruokapöydän tuolina olis sopivampi kuin lepotuolina.