20.02.2015

Pientä sävyuudistusta makuuhuoneessa

Parin viikon takaisella sisustushoppailureissulla ostin vähän makuuhuoneeseen uusia tekstiilejä. Haaparannan Rustassa oli kiiltävä beigen sävyinen päiväpeitto puoleen hintaa ja maksoi siten vain noin 17 euroa. Siitä se beigen sävyn lisäys sitten lähti :)DSC_2925Rustassa oli myös tyynyt tarjouksessa; osta kolme maksa kaksi. Vähän huono tarjous sikäli, että yleensä sitä ostaa samaa tyynyä vain kaksi kappaletta. Mukaan lähti kuitenkin 18 eurolla kolme samanlaista kolmiväristä tyynyä; väreinä kiiltävä beige, musta ja harmaa. Yksi niistä jäi kyllä sitten odottelemaan jotain muuta paikkaa.DSC_2925Ikeasta ostin edulliset 10 euron VIVAN-verhot mustana.DSC_2919Ompelin niihin päiväpeiton sävyisen satiininauhan reunaan vähän ilmettä muuttamaan. Ikeassa oli myös pyöreään muotoon asetellut muratit vai pari euroa, joten sellaisetkin pääsi kotiin mukaan.DSC_2922Lipaston päälle vielä pari mustavalkoista taulua, jotka tein ensin olohuoneeseen tulostamalla pari englanninkielistä lausetta ja raamittamalla ne Rustan edullisiin raameihin. Olkkariin ostinkin sitten aidot grafiikkataulut, joten nämä jäivät sitten odottelemaan muuta paikkaa ja päätyivät nyt tänne makuuhuoneeseen.DSC_2908Tulossa on muuten pitkästä aikaa remppajuttuja :) Nuorimmaisemmekin päättä lentää pesästä ja lähtee kokeilemaan omien siipien kantamista, nyyh :( Hän löysi kivan kaksion keskustasta ja siihen olen innokkaana tehnyt remonttisuunnitelmia. Voisinkin joku päivä teille niitä vähän vilautella ;)

 


18 Responses to “Pientä sävyuudistusta makuuhuoneessa”

 1. Paula sanoo:

  Voi, niin kaunista taas. Oot mun suosikkibloggaaja kuten kerroin. Haaparanta, niin tuttua, olen viettänyt kaikki kesäni mummolassa, Ylitorniolla :)

 2. Pia sanoo:

  Kaunis makuuhuone! Ja koko koti!
  Jään mielenkiinnolla odottamaan kaksion remonttisuunnitelmia :) Oma haaveeni olisi ostaa, kunnostaa ja myydä huoneistoja… Ehkä joskus ”isona”…

  • soile sanoo:

   Kiitos paljon Pia :) Se olis kyllä mukava ammatti kun saisi kokopäivätyökseen suunnitella ja toteuttaa pienten asuntojen remontteja :)

 3. Elisa sanoo:

  Oi ihana miten viihtyisä makuuhuone :)

 4. Ulla sanoo:

  Oi kuinka kaunis makuuhuone.
  Ja taas niin soilemaisen edullisesti :)

 5. Ella sanoo:

  Kaunista katseltavaa. Itse en osaa enkä haluakaan käyttää mustaa sisustuksessa, mutta tyylitaituri hallitsee sen käytön :)Olet kyllä melkoinen tarjoushaukkakin :D
  Kiva nähdä, että halvallakin voi saada kaunista jälkeä.

  • soile sanoo:

   Kiitos Eila :) Meillä sitä mustaa löytyy sieltä täältä :) Poikakin sanoi heti oman asunnon ostettuaan, että ”äiti, sinne hänen asuntoon ei sitten laiteta mitään jäämäjuttuja vaan se pitää sitten sisustaa mustavalkoiseksi” :D.

 6. Kivan näköistä! Minullakin on makuuhuoneessa beigeä, mutta ei mustaa. Sopivat kyllä yhteen. Ja tuo kristallikruunu viimeistele huoneen ilmeen!

 7. Satu sanoo:

  Mistä tuo sängynpääty on?

  • soile sanoo:

   Olen ihan maalannut sen seinään tapetin päälle ja lisännyt siihen tekstitarran. Helppo homma tuo maalaaminen; rajataan vain maalarinteipillä maalattavat alueet ja telalla maalia seinään :)

 8. Marru sanoo:

  Ja taas ihanaa. Mistä sinä vedät tuon energian. Nuo Ikean muratit saa kyllä kestään. Yli vuosi sitten ensimmäisen lapsenlapsen (prinsessan) kunniaksi ostin kastepöytään kimpun jossa oli murattia. Aijoin kasvattaa meille mummon ja prinsessan kukan joihin olin laittanut nimi kyltiti mummu ja ? mutta ei kasvanut ostin Ikeasta ja vielä ovat tosi vihreät, kauniit ja runsaat. Kukapa se muu kuin oma äiti lastansa auttaisi ja rakkaudella. Päivitä kuvia jos saat luvan.

  • soile sanoo:

   Kiitos paljon :) No nythän on kyllä aika vähän tullut näitä muutoksia kotona tehtyä, että sikäli energiaa voisi olla enemmänkin ;) Kuvia pojan rempasta ja asunnosta ilmeisesti tarkoitit ja niitä tulee blogiin kyllä varmasti…se lupa on jo saatu :)

 9. Nina sanoo:

  Tulee 80-90luku mieleen,äiti sisusti just tälleen mustalla:)

  • soile sanoo:

   Niin ne nuo sisustuksen värit tulevat ja menevät :) Musta taitaa kuitenkin aina olla in….