04.05.2015

Sisustajan sihisevä apulainen

Nytpä sain käsiini semmoisen vekottimen, jota olen usein ihaillen katsellut vaateliikkeiden myyjien käsissä. Indiedays Inspiration päivässä oli mukana PHILIPSin tuote-esittelypiste, jossa saimme tutustua pieneen ja kätevään vaatehöyrystimeen. Sain laitteen viime viikolla kotiin itselleni testattavaksi ja onpa vain loistava pikku sihisijä!DSC_3441Laite on kätevän kokoinen ja erittäin helppokäyttöinen; vesi vaan pikkusäiliöön, töpseli seinään ja töpselissä oleva virtakytkin ON-asentoon. 45 sekunnin päästä laite on käyttövalmis.DSC_3444Heti ensimmäisenä tuli mieleen sisustuskohteet, joihin menen viemään verhot. Silitän verhot kotona ja laskostan ne kassiin mukaan. Perillä kohteessa niihin on ehtinyt jo tulla pieniä taitoskohtia, jotka tällä laitteella on kätevä silitellä. Tänään laite oli minulla matkassa kun kävin laittamassa ompelemani pitkät verhot pojan uuden kodin olohuoneeseen. Nyt sain myös kuvattua pojan olohuoneen ja eteisen, joten niistäkin juttua tulossa :)DSC_3451Ripustin verhot ja höyryllä sain taitokset kätevästi suoristettua.  Laite sopii kaikenlaisille kankaille, jopa silkillekin.ID kuvaLaitteen mukana tulee myös harjaspää, jota suositellaan käytettäväksi vahvempia kankaita silitettäessä.DSC_3445Silitin harjapään kanssa valkoisen bleiserin, jonka uhkarohkeasti pesaisin pyykkikoneessa pesuohjeen vesipesukiellosta huolimatta. Ei muuten käynyt bleiserille mitenkään. Usein se vesipesu varmaan kielletään vain sen vuoksi, etteivät ole sitten vastuussa jos vaatteelle jotain tapahtuu. Valkoinen vaate on kyllä sellainen, että se on lähes aina muutaman tunnin käytön jälkeen pestävä, joten kalliiksi tulisi aina pesulaan vienti. Hienosti silisi jakku tällä kätsyllä käteen sopivalla silittimellä :) DSC_3487Laitetta varmaan löytyy useimmista tavarataloista. Hinta näytti useimmissa nettikaupoissa olevan 69.90 euroa. Tuotteen voi tilata mm. Ellokselta.


2 Responses to “Sisustajan sihisevä apulainen”

  1. Pia sanoo:

    Olipa kiva kuulla käyttökokemusta tällaisesta. Haaveissa on ollut hankkia, mutta kun ei oikein tiedä toimiiko oikeasti :)

    • soile sanoo:

      Kyllä se minusta asiansa ajaa :) Just sellaiseenkin hyvä kun avaa tilauspakkauksesta uuden vaatteen, niin saa helposti tällä taitteet oikaistua.