13.10.2015

Omatekemät ”Kähler”-maljakot

Bongasin paikallisesta puutarhamyymälästä kivannäköiset maljakot löytökorista. Isomman hinta oli 5 euroa ja pienemmän 2 euroa. Ensin jätin ne kauppaan vähän sopimattoman värin vuoksi, mutta hain ne kuitenkin seuraavana päivänä loistava tuunausidea mielessäni :)OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaapissa oli mustaa ja valkoista kalustemaalia, joilla ne sitten vaihtoivat väriä. Tällaiset koriste-esineet kun eivät joudu mekaaniseen kulutukseen, niin ihan hyvin väri muuttuu kaapista löytyneillä maalinjämilläkin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaalasin ensin ne kokonaan mustaksi ja sitten kuten näkyy; vapaalla kädellä huitelin niihin valkoisia raitoja :D Tuumasin miehelleni ennen raitojen maalaamista, että olis kätevä sellainen pyörivä alusta ja mieshän kävi mutkan autotallissa ja toi sieltä minulle sellaisen :)OLYMPUS DIGITAL CAMERAMielestäni sopivat kivasti kaapin vieressä sijaitsevan lattiakynttelikön viereen. OLYMPUS DIGITAL CAMERATuli niinkuin omatekoiset ”kählerit” :DOLYMPUS DIGITAL CAMERA


soile 19:15


TUNNISTEET: ,
Kommentit pois päältä artikkelissa Omatekemät ”Kähler”-maljakot

Comments are closed.