07.01.2016

Vaalentunut makuuhuone

Kerroin muutama viikko sitten valotähteä tehdessäni  inspiroituneeni Seita Shopin fb-mainoksesta bongaamastani valkoisen makuuhuoneen kuvasta. Uudet tekstiilit ovatkin jo kuukauden olleet makkarissa ja nyt sain ne vihdoin kuvattuakin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMustat verhot vaihtuivat keveisiin valkoisiin, jotka ostin Tampereen Säästötexistä 29.90 euron hintaan. Tykkään tosi paljon noista purjerengasverhoista, sillä ne laskeutuvat niin kauniisti.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOulun Askosta ostin kolme pientä valkoista mattoa tarjoushintaan 10 euroa/kpl. Päiväpeitto on Prismasta, hinta noin 60 euroa. Peiton koko, 260×260 mietitytti , että onkohan se liian suuri, mutta sehän olikin juuri sopiva koko meidän vuoteeseemme.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMyös lipaston päällä liukuovikaappien välissä oleva pikkuikkunan verho on nyt paljon kivempi valkoisena. Ennen siinä oli musta verho, kuten isossakin ikkunassa ja kylläpä nyt huone valaistui kun molemmat muuttuivat valkoisiksi. (Hih, ja peilin kautta näyttää näkyvän yksi koira, minun käsi ja vielä isäntäkin taustalla hääräilemässä…don`t mind :D).OLYMPUS DIGITAL CAMERAMakuuhuoneeseen on siirtynyt olohuoneen Bestå-kaappi mustan vitriinikaapin tieltä. Sen päälle siirsin myös vanhan taulun uuden joululahjataulun tieltä. Tälläinen meidän makkari on nyt, mikäli haluat käydä vilkaisemassa entisen tummemman lookin, niin se löytyy täältä.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


12 Responses to “Vaalentunut makuuhuone”

 1. Noora sanoo:

  mikä on seinien sävyn nimi? Näyttää todella kivan väriseltä.

  • soile sanoo:

   Kiitos :) Seinissä ei ole maali vaan tapetti. Olen ostanut sen Haaparannan Rustasta jo aika monta vuotta sitten.

 2. Tuija sanoo:

  Paaaljon kivempi kuin vanha :) Vähällä rahalla (ja vaivallakin) voi saada paljon aikaiseksi, tässä taas todiste siitä.

 3. Eppa sanoo:

  Valoisa ja raikas..tykkään :).. Itse pidän vaaleasta ja ripaus mustaa on ok.

  • soile sanoo:

   Kiitos; on kyllä valoisaa nyt ja musta seinäpääty ja valaisin tuo kivasti pikku ripauksen tummaa mukaan.

 4. Sari sanoo:

  Hei,
  Kivalta näyttää. Mistä noi lampun jalat on?

 5. sirkkis sanoo:

  Ihana makkari minä komppaan ja laitan myös keväällä valkoisen huoneen meillekin ♥

 6. Sanski sanoo:

  Ihana! Tykkään todella paljon :)