28.03.2016

Kamera kuin käsilaukku

Olympukselta on tullut kameroihin kivoja lisävarusteita. Tilasin itselleni Verkkokaupasta vähän koreamman kamerahihnan.KAMERATähän entiseen hihnaan verrattuna aika paljon koreampi. DSC_3826Kamerasta tuli ikäänkuin käsilaukku tämän uuden hihnan myötä. Hihna on myös pidempi ja senkin vuoksi parempi. ID yhdistelmäKovasti mieli tekisi hankkia myös kameralle suunniteltu kaunis nahkainen laukkukin, mutta se saa vielä odottaa. Mustana sen ehkä mielummin haluaisin, mutta ei tuo nuden värinenkään hullumpi olisi.laukkuyhdistelmä


8 Responses to “Kamera kuin käsilaukku”

 1. Tuija sanoo:

  Tuo hihna n kyllä niin rock! Itseltänkin se löytyy, samoin musta laukku. On vielä kokeilematta, kävisikö tuo kamerahihna laukun hihnaksi. Vois olla aika kiva laukun tuunaus…

 2. Anu sanoo:

  Ihana tuo hihna, pitäisköhän munkin investoida vielä tuollaiseenkin… Ja tuo laukku on kyllä hurmaava kanssa…

  • soile sanoo:

   Ei ollut niin kalliskaan kun alle 30 euroo. Laukku pitää kyllä vielä hankkia, on se niin kaunis :)

 3. Annukka sanoo:

  No nyt on rock :)

  Mulla on se pellavanvärinen ”lettihihna” ja tykkään siitä ihan hirmusti, mutta on se kyllä välillä enimmäkseen tiellä. Siis jos täällä kotona jotain kuvaa. Että välillä oon miettinyt, josko joku käsilenkki olis näppärämpi, mutta ehkä mun kannattais välillä keskittyä ihan vaan siihen kuvaamisen opetteluun ja unohtaa varustelu :D. Joskin nuden väristä laukkua vähän himoitsen. Mutta vaan vähän, koska on se kuitenkin aika kallis. Ajattelin, että voisin mieluumin ostaa jonkun näppärän kokoisen ihan muun laukun, joka ajais saman asian. Guccilla oli yksi tosi kaunis (en piittaa merkeistä, mutta laukku oli nätti), eikä maksanut kuin 39 euroa, mutta jäin pähkäilemään sitä tapojeni mukaan liian pitkäksi aikaa. Oli loppu, kun olin ostopäätökseni tehnyt. Just mulle tyypillistä :)

  Joko kamera kohta pääsee reissuun?

  • soile sanoo:

   Pellavanvärinen varmaan sopiikin ihanasti siihen valkoiseen kameraan. Hihna on kyllä tosiaan vähän tiellä kotona kuvatessa ja tuo Rock-hihna on painavampikin, joten pitää katsoa, ettei kameraa laita mihinkään kaapin reunalle niin, että hihna jää roikkumaan, sillä silloin kamera kyllä putoaa ketjun painosta lattialle. Laukku on kyllä vielä hankittava ja nude olis kyllä ihana, mutta musta sopii useamman asun kanssa, joten musta mulle sitten aikanaan päätyy. Voisi kyllä tosiaan ajatella jotain muutakin laukkua, mutta joku pehmustettu osioitu sisälaukku siihen pitäisi kehitellä.

   6.4. reissu starttaa, joten kohta kamera ja kameran omistaja pääsee kauan odotetulle reissulle :)

 4. Krisse/ Meidän mökki ja kaupunkikoti sanoo:

  Hienosti sopii tuo hihna mustaan kameraan. Mulla on sama kamera valkoisena. Nuo laukut ovat kyllä tyylikkäitä, mutte eivät oikein omaa tyyliäni. Käytänkin kameralaukkuna Marimekon CASH & CARRY-pikkulaukkua, johon kameran lisäksi mahtuu sopivasti vielä avaimet, puhelin ja jotain muutakin pientä.

  • soile sanoo:

   Niin, voisihan sitä tosiaan ajatella samantyyppistä laukkua muualtakin, mutta tuossa on ne pehmustetut osiot ja on kuitenkin aitoa nahkaa ja aika perusmalli, joka sopii monenlaiseen asuun. Olisihan tuo Cash and Carry kyllä rennompi ;)