27.07.2016

Pieni sisustushankinta

Tuntui, että olohuoneen ruskeat matot ja tyynyt kaipaisivat rinnalleen vielä jotain samansävyistä somistetta, niinpä pari hauskanmuotoista tuikkulyhtyä päätyi Rusta-reissulla ostoskoriin.OLYMPUS DIGITAL CAMERALyhdyt maksoivat vain reilu 3 euroa kappale, mutta silti mietin niiden ääressä pitkän toven, että ostaisinko vai enkö. En siis hinnan vuoksi, mutta kun tuota somistetta on tosiaan kaapit pullollaan. Nykyään tuleekin tosi vakavasti harkittua jokaista pienintäkin sisustushankintaa juuri sen vuoksi, että niitä ei todellakaan tarvitsisi.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKotiin tullessa olin kyllä erittäin tyytyväinen ostokseeni, sillä niin kivasti ne sopivat olohuoneen pöydän kulmalle. Pian niihin voi laittaa tuikunkin kun illat alkavat täällä pohjoisessakin pikku hiljaa pimenemään.  Onhan se kivaa vaihtelua ostaa vähän uuttakin ja kun samalla annoin mieheni siskolle pari vanhaa lyhtyä, niin tavaran määrä ei tällä hankinnalla sitten onneksi lisääntynyt.OLYMPUS DIGITAL CAMERARuokailutilan pöytää sen sijaan koristaa ihana valkoinen pioni.  Otin sen vaasiin viime perjantaina ja vieläkin se on tosi kauniina maljakossaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAUpeat valkoiset pionini ovat nyt reilun viikon olleet kukkapenkissä kauneimmillaan. Etupihan pionissa oli peräti yhdeksän kukkaa. On se vaan niin upea täydessä loistossaan!OLYMPUS DIGITAL CAMERA


2 Responses to “Pieni sisustushankinta”

  1. Tarja sanoo:

    Pioni on kukkien kuningatar. Valkoinen näyttää tosi upealta.