16.10.2016

Mummifiiliksiä ;)

Nyt on kyllä sellainen ihana mummifiilis, sillä meidän Rolle-yorkshirenterrieristä on tullut isä ♥ Hänelle ja ruotsalaiselle Sally-hellulle on syntynyt 27.8. neljä pentua. Kolme urosta ja yksi naaras. Käytiin niitä eka kertaa tyttäreni kanssa katsomassa ja kyllä tuntui, että sydän pakahtuu rakkaudesta. OLYMPUS DIGITAL CAMERANeljä pienen pientä suloista yorkshirenterrierin pentua, voiko olla mitään suloisempaa!OLYMPUS DIGITAL CAMERANeljä erilaista persoonaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYorkkipennut painavat syntyessään noin 150 g ja kuukauden ikäisenä ne painoivat noin 800 g. Mutta niin pienen pieniä he vieläkin olivat.OLYMPUS DIGITAL CAMERAPennuista rauhallisimman nappasin syliini ensimmäisenä. OLYMPUS DIGITAL CAMERASiihen syliini hän nukahti, eikä tahtonut siitä poistua ollenkaan ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERAPennut nukkuivat vielä tosi paljon.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta myös tuon tuostakin heräilivät ja tutkivat ympäristöään uteliaina.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoskus ne kerääntyivät nukkumaan ihan vieri viereen pieneksi keräksi….OLYMPUS DIGITAL CAMERAToisinaan joku niistä nukahti myös ihan yksikseen.OLYMPUS DIGITAL CAMERASieltä sitten pikku hiljaa taas raoteltiin silmiä…OLYMPUS DIGITAL CAMERA…..ja noustiin jälleen tutustumaan tähän ihmeelliseen maailmaan ja vieraisiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERANäitä olisi voinut seurailla vaikka kuinka pitkään.OLYMPUS DIGITAL CAMERANiin hauskoja ne olivat mönkiessään toistensa vieressä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVälillä emäkin tuli seuraamme ja kaipasi tietysti hellyyttä hänkin ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERAEmä myös huolehti lapsistaan pesten välillä niiden turkkia.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pari tuntia istuimme heidän huoneessaan seuraten ja nostellen suloisuuksia syliimme.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKunnes oli aika hyvästellä tämä haikeana peräämme katsomaan jäänyt nelikko ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyllä niin tekisi mieli antaa koti yhdelle noista ihanuuksista, mutta valitettavasti ei oikein kolmatta koiraa pysty hankkimaan.


16 Responses to “Mummifiiliksiä ;)”

 1. Eija sanoo:

  Suloisia ❤

 2. Marita sanoo:

  Voi kun suloisia! Voisin napata tuosta heti yhden :)

 3. sirkkis sanoo:

  Kyllä Yorkin pentuset ovat aina ihania . Kolmen energisen koiran kanssa on paljon puuhaa. Ihanaa kun saa välillä käymässä niitä nuuskuttamassa.Suloisia kuvia olet ottanut.

 4. Piitu sanoo:

  Voi luoja, miten suloisia rakkauspakkauksia!

 5. AnneH. sanoo:

  No nyt en kestä!!! Voi noita nappisilmiä, ei tee yhtään hyvää mun koirakuumeelle tällaisten postausten lukeminen <3 <3

 6. Mari sanoo:

  Voi ei, mun sydän sulaa!!! <3

  • soile sanoo:

   Niin kuule munkin sydän on vain sulanut möhkäle enää noiden pikkuisten tapaamisen jälkeen

 7. Nenä sanoo:

  Voi ihana! Kiitos sydämen sulattavista kuvista! :)

 8. Sanna sanoo:

  Itku meinaa päästä,kun tuollaisia pieniä katselee.Niin liikuttavan suloisia,haluaisin jokikisen!Toivottavasti jokainen saa rakastavan,loppuelämän kodin!

  • soile sanoo:

   Sitä hyvää, rakastavaa ja huoltapitävää kotia myös minä koko sydämestäni toivon ❤️