19.10.2016

Musta-valko-harmaan olohuoneen väripilkut

Rakastan tuoreita kukkakimppuja.OLYMPUS DIGITAL CAMERANiillä saa helposti väriä tilaan siloin kun tuntuu värejä kaipaavan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMusta-valko-harmaaseen sisustukseen sopii kaikki värilisät kukkien muodossa.OLYMPUS DIGITAL CAMERASilmänruokaa parhaimmillaan, kun istun saarekkeen ääressä aamupalalla….OLYMPUS DIGITAL CAMERA…..tai tällasena näkymänä kun näppäilen läppäriä sohvalla.OLYMPUS DIGITAL CAMERALiljoista kannattaa muuten leikata nämä kukan keskellä olevat tummat heteet pois heti kun kukka aukeaa, sillä niistä alkaa varista pöydälle suttaavaa keltaista pölyä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKukinto näyttää hyvin kauniilta ilman sottaavia heteitäkin.OLYMPUS DIGITAL CAMERATulikin yllättäen aivan ihana väripari kun olin jo aikaisemmin ostanut kimpun valkoisia liljoja ja veljeni toi kyläillessään nuo upean tumman roosan sävyiset liljat. En olisi ehkä itse hoksannut näin kaunista yhdistelmää ostaakaan ;)OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndiedaysillä on jälleen käynnissä Inspiration Blog Awards -äänestys, jossa blogini on ehdokkaana LIFIE-sarjassa. Mikäli olet sitä mieltä, että blogini ansaitsisi äänesi, niin olisin tosi kiitollinen jos kävisit sen antamassa. Tästä linkistä pääset äänestämään ja hakukenttään Sisustus ja Sepustus, niin sieltä sen blogini nopsasti löytää :) Kiitos etukäteen jokaisesta äänestä ♥ehdokasbanneri_header_800x300


12 Responses to “Musta-valko-harmaan olohuoneen väripilkut”

 1. Näyttää upealle tuo tila! Ja jotenkin toi tumma roosa skarppaa koko pöydän päällä olevaa asetelmaa. Pienistä jutuista se tosiaan syntyy ja onneksi näitä on tuoreita kimppuja saa helposti juuri vaihdettua mielen mukaan ja tuotua aina erilaisia fiiliksiä tilaan :)

  • soile sanoo:

   Kiitos ja totta; vähällä saa uutta ilmettä aikaan.

  • Ella Nyman sanoo:

   Kaunista….Hyvät värit, niillä iso merkitys..itse tässä pähkäilen eri vaihtoehtoja oh seinän värimaailmaan

   • soile sanoo:

    Kiitos. Itseä aluksi pelotti mustan seinän maalaaminen, mutta olen tosi paljon viihtynyt näissä nykyisissä olohuoneen sävyissä.

 2. Janika sanoo:

  Vau, onpa nättiä! Kyllä kukat tuovat mukavaa väriä ja piristystä sisälle. Liljat ovatkin mun lemppareita!

 3. sirkkis sanoo:

  Hurmaava värikimara , Liljat ovat aina kauniita, minulla oli kauan sitten hääkimppuna valkoiset Liljat.

  • soile sanoo:

   Ou varmasti ihana hääkimppu liljoista! Mulla oli hääkimpussa valkeita ja anuliininpunaisia orkideoita

 4. Ansku sanoo:

  Mitkä liljat! Hitsi, ei olekkaan mies tuonut kukkia vähään aikaan. Pitääkin itse muistaa ostaa taas vähän silmäniloa :D

  • soile sanoo:

   Nuo on kyllä niin upeat! Nykyään kun kukkia saa ihan ruokakaupasta niin tulee lähes aina vanhojen kukkien kuihduttua ostettua uusi kimppu.

   • Ansku sanoo:

    Äh mä kyl hyödynnän ihan liian harvoin ruokakauppojen tarjontaa. Mut ekat kevättulppaanit tulee kyl hankittua poikkeuksetta sieltä :)

    • soile sanoo:

     Mulla taas tosi vaikea kävellä niiden kukkien ohi nappaamatta kimppua mukaan