12.12.2016

Pyöreitä muotoja sisustukseen

Yhteistyössä Homenord 

Pyöreät muodot ovat aina ihastuttaneet minua. Varsinkin kukkavaaseissa. Haaparannan upean sisustusliikkeen Homenordin Helena kutsui minut liikkeeseensä tutustumaan valikoimaan tulleisiin uusiin Cooee Designin Ball vaaseihin. OLYMPUS DIGITAL CAMERACooee Design on moderni tuotemerkki, joka tulee Etelä-Ruotsista. Heidän tuotannossaan on sisustustuotteita ja koruja.  Suloisia Ball vaaseja on useita eri värejä ja kolmea eri kokoa. OLYMPUS DIGITAL CAMERASain valita itselleni Ball vaaseista yhden jokaista kokoa. Väreiksi valitsin meidän sisustuksen värit; musta, valkoinen ja harmaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaasien materiaali on keramiikkaa ja niissä on kaunis himmeä mattamaali pinnassa. Isoin maljakko on kooltaan 20 cm.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKeskikokoinen on 10 cm ja pienin 8 cm. Pienimpään sopii myös kattauskynttilä ja mielestäni tästä tulikin kaunis setti tällaisena ryhmänä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKokeilin vaaseihin myös havunoksia. Sopivat kivasti näin joulunajan sisustukseen.OLYMPUS DIGITAL CAMERARipustin muutaman pienen joulukoristeen vielä havujen oksille.OLYMPUS DIGITAL CAMERA


4 Responses to “Pyöreitä muotoja sisustukseen”

 1. Annukka sanoo:

  No hitsit! Olisitpa kirjoittanut tän viikko sitten, niin olisin tuottanut pojalla sieltä pari vaasia samalla, kun Haaparannassa muilla ”asioilla” kävi ;).

  Hauskan simppelit pallot. Et varmaan ylläty, kun sanon, että itse ottaisin valkoisia. Ja jos sattuis olemaan ruskeita kaveriksi, niin ehkä niitäkin.

  • soile sanoo:

   No hitsi kun oisit hypänny pojan kyytiin ja tullu vierailulle :) Mutta ei muuta kuin tilausta Homenordin verkkokauppaan, niin valkoiset pallo on kohta sinunkin pöydällä.

 2. Sanna sanoo:

  onpas kivat pallot!minulla varastossa keltainen ikivanha pallomaljakko.äkkiähän tuon suhauttaisi valkoiseksi.hmmmmmm……