17.12.2016

Joulukattauksiamme viime vuosina

Olen jo usean viikon ajan miettinyt ja suunnitellut mielessäni meidän tämän joulun joulukattausta. Pinterest on kyllä mahtava aarreaitta ideoille. Kattauksen sävyt tulevat tänä vuonna olemaan pääasiassa musta ja kulta.

Kokosin tähän postaukseen meidän joulukattaukset ajalta 2009 – 2015. Kiva kun niihin voi palata, kun ne on tänne blogiin aina tallettanut :)

Viime jouluna meillä oli kattauksessa valkoista ja kultaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAPienenä erikoisuutena oli sahauttamani puualustat, joista pidin kovasti. Tämä onkin oma suosikkini näistä menneistä kattauksista.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoulu 2014 mentiin perinteisellä puna-valkoisilla sävyillä. joulu-2014Jouluna 2013 oli puna-valkoiseen kattaukseen toi ryhtiä mustat lautaset.joulu-2013Joulu 2012 mentiin melko vaaleilla sävyillä. Värinä oli ainoastaan vaaleasinihuurteiset joulupallot hopeisten koristenauhojen lomassa.joulu-2012Jouluna 2011 ei ollut vielä tehty keittiöremppaa, jossa meillä kaatui olohuoneen ja keittiön välinen seinä. Niinpä jouluillallinen nautittiin vähän ahtaasti keittiössä.joulu-2011Joulu 2010 on myös menty vähän hillitymmällä tyylillä :)joulu-2010Vuonna 2009 meillä on ollut keittiössä vielä alkuperäinen ruututapetti ja tummat kalusteet…huh, kun näyttää aika tunkkaiselta nykyiseen makuuni ;)joulu-2009


8 Responses to “Joulukattauksiamme viime vuosina”

 1. Kaikkihan nuo kauniita ovat, mutta kyllä tuo viimeisin se kaikkein kaunein!

 2. Sanna sanoo:

  Meillä mennään tänä jouluna vihreä valkoisella.Valkoinen liina ja astiat,vihreys kasveista,havuista,kastehelmituikuista jne.

 3. Terttu sanoo:

  Hei
  Kauniita, erilaisia. Minua miellytti eniten hopeinen kattaus. Makuasioita. Sinulla todella on silmää ja taitoa saada jokaisesta kattauksesta tasapainoinen, näyttävä, juhlava oli väri tai väriyhdistelmä mikä hyvänsä.
  Usein näkee kuvia, jotka ovat ” tupaten täynnä”’.

  Vielä on hetki jouluun, siispä hyviä joulun alus päiviä.

  ~Terttu~

  • soile sanoo:

   Voi kiitos Terttu <3 Vähän on kyllä vuosien varrella koristeet lisääntyneet, mutta kiva jos ei näytä silti liilta :) Ihanaa joulunodotusta myös sinulle.

 4. Ulla sanoo:

  Minä pidin eniten vuoden -11 ja -12 kattauksista, vaikkakin kaikki ovat omalla tavallaan kauniita.
  Mukava idea laittaa kaikki kuvat peräkkäin meidän nähtäville. Niistä saa varmasti moni juhlija kivoja ideoita.
  Mukavaa viimeistä viikkoa ennen h-hetkeä.

  • soile sanoo:

   Olikin kiva itsellekin kaivella nämä esille. Huomaa, että koko ajan on kattaus vähän runsaampi