16.01.2017

Minun pieni tyttöseni jo 30 v

Miten nämä vuodet vierivät niin nopeaa, että minun pieni tyttösenikin täytti jo 30 vuotta viime lauantaina! Ihanat yksivuotiskuvat hänestä otettiin 29 vuotta sitten Merjan Kuvassa Torniossa.anniina 1 vTytär piti meillä juhlansa kutsuen vieraaksi ystäviään. Meillä oli täällä noin 40 hengen nuorisoseurue juhlistamassa tyttären oman tulkinnan mukaista ”parasta ennen päivää” :D Koristelimme juhlat väriteemalla musta-pinkki-valkoinen. OLYMPUS DIGITAL CAMERALeivoimme pöytään suklaakakkua, porkkanapiirakkaa, puolukkabanofeeta, poropersikkapiirakkaa, feta-pinaattipiirakkaa, salami-tuorejuusto rieskarullia ja jauhelihapizzapaloja. Pari salaattiakin tyttö tekaisi. Myös juustolautanen keksineen oli tarjolla. Leikkasimme kaikista piirakoista aika pieniä noin 3×3 cm:n kokoisia palasia, jolloin vieraat jaksavat helpommin maistella useampaa laatua.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKokeilin tehdä naked cake -tyylisen kakun, mutta minun suklaakuorrutus ei oikein jähmettynyt toivotulla tavalla ja valui suurimmaksi osaksi kakun ohi… mutta hyvää se oli vähän surkeammasta ulkonäöstä huolimatta.OLYMPUS DIGITAL CAMERATein ylläriksi tyttärelle vielä kakun valokuvan kera. Sain idean alkuviikosta ja ensin vähän pelkäsin, että ehtiikö kuva tulla ajoissa. Tilasin kuvan Ullanunelmasta tiistaina ja torstaina se oli jo postilaatikossa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMyös väriteemaan sopivia makeisia ja juomia oli tarjolla ;) OLYMPUS DIGITAL CAMERAServettikolmio taiteiltiin väriteeman sävyisistä serveteistä. Laitan tähän vielä muistiin vähän tarjottavien menekkejä, kun vieraita oli 40 henkilöä: Kakkuja tehtiin kaikkia yksi ja valokuvakakku jäi lähes koskemattomaksi (lieneekö syy siinä, että kukaan ei oikein raskinut kaunista kuvaa rikkoa…). Poropersikkapiirakka tehtiin kaksi pellillistä (yksi olisi riittänyt). Fetapinaattipiirakkaa tehtiin yksi pellillinen (oli riittävästi). Salami-tuorejuusto-rieskarullia tehtiin yksi Fazerin rieskapaketillinen. Ne menivät jo alkuillasta kaikki, joten olisi voinut tehdä kaksi rieskapaketillista. Salaatteja tehtiin yksi pastasalaattikulhollinen (musta kulho yllä olevassa tarjoilupöytäkuvassa) ja yksi vihersalaatti (kirkas kulho). Niitä jäi vähäsen eli aika sopiva satsi. OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeillä oli juhlassa myös taitavat sisarukset Elina ja Ville soittamassa ja laulamassa. Päivänsankari oli valinnut heidän kanssaan kivoja biisejä, joita he esittivät meille. Suurkiitokset upeaääniselle duolle. Juhlapäivänä <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaljon onnea ja iloa elämääsi rakas tyttäreni nyt ja aina. Vaikka lapset kuinka varttuvat, ovat he silti meille vanhemmille aina ”lapsosia”.happy-birthday-to-my-daughter-minIhanat juhlat ja ihanat muistot. Kiitos kaikille, jotka olitte mukana juhlistamassa tyttären mukavaa juhlapäivää ♥


10 Responses to “Minun pieni tyttöseni jo 30 v”

 1. Sanna sanoo:

  Ihana perhe!paljon onnea tyttöselle ja vanhemmille myös:)

 2. Terttu sanoo:

  Onnea päivänsankarille, onnea äidille, onnea isälle.
  Taas pöytä upeasti katettu ja upea menu.
  Ihan vesi herahtaa kielelle.

  ~Terttu~

 3. Ulla sanoo:

  Oi, kuinka ihanat tarjoilut ja esillepano. Ja mikä hienointa: kotinne sai olla juhlapaikkana! On ihanaa, kun teinit/ikinuoret haluavat juhlia lapsuudenkodissaan.

  • soile sanoo:

   Kiitos Ulla On kyllä tosi mukava kun saa vieläkin noille lapsille juhlia järjestää ja kivahan nuorten kanssa onkin juhlia

 4. Laura sanoo:

  Ihanan näköiset juhlat! Minulla lukee jääkaapinovessa äidiltäni saadussa magneetissa ihana miete: ”Äidit pitävät lapsiaan kädestä vain hetken, mutta sydän kuuluu heille ikuisesti”

  • soile sanoo:

   Kiitos ja ihana teksti siinä magneetissa… se on juuri näin noiden lasten kanssa ❤️

 5. Ihanat juhlat, täälläkin alkoi kuola valua!
  Onnea päivänsankarille ja vanhemmilleen, ihana kuinka olette mukana ”bilettämässä”!

  • soile sanoo:

   Kiitos. Oli kyllä superhauskat juhlat; porukka oli niin menossa mukana :)