20.03.2017

Omar-omena -cup cakes

Sorruin muutama päivä sitten ostamaan tarjouksesta suklaapäällisiä Omar makeisia viisi laatikkoa….oli ihan pakko, kun maksoivat vain euron. Arvatkaa vain kuinka ne siellä houkuttelevat tarttumaan repäisynauhaansa :D

Ajattelin, että jospa niistä jotain leipoisi ja löysinkin kokeilemisen arvoisen ohjeen Fazerin sivuilta; omar-omenamuffinit.Ja ikäänkuin niissä ei olisi jo ollut tarpeeksi herkkua, niin tekaisin niihin vielä valkosuklaa-voi-tomusokeri-tuorejuusto -kuorrutteen…No pitää se joskus vähän herkuttelakkin….. Suklaa-omarit ovat kyllä aivan mielettömän hyviä, joten kaikkea sitä kiusakseen ostaakin ;)Kuorrutteeseen laitoin pehmeää voita 50 g, vaniljauutetta 1/2 teelusikkaa, tomusokeria 110 g ja vähän sitruunamehua mausteeksi. Siitä riitti kuorruttetta kuuteen kuppikakkuun.


Comments are closed.