23.03.2017

Kangaskengät vettähylkiväksi

Meillä monella on kangaskenkiä, jotka tuppaavat helposti kastumaan kevätkeleillä. Tässäpä oiva vinkki, millä kyllästät kenkäsi vettähylkiviksi.Tarvitset vain tuikkukynttilän.Nappaa siitä suojafolio irti.Hiero steariinia reilusti kengän pintaan.Sulata steariini kengän pintaan kuumalla föönillä.Näin sait kenkäsi näppärästi ja tehokkaasti vettähylkiviksi.

 


2 Responses to “Kangaskengät vettähylkiväksi”

  1. Annukka sanoo:

    Oli pakko heti kokeilla, kun haluaisin olla lenkkari-ihminen ympäri vuoden. Ulkona kuitenkin tuo steariini jähmettyi kenkiin valkoisiksi laikuiksi, jolloin kengät näyttivät tosi likaisilta. Toivottavasti saan nyt vielä jotenkin tuon steariinin pois kengistä, ettei tarvitsi laittaa roskiin. Onneksi en ihan kalleimpiin kenkiin testannut.

    • soile sanoo:

      Huija Ei kannata pakkaskeleillä siis lähteä steariinikengillä liikenteeseen. Eikö kuumalla föönillä tasotu laikut?