23.04.2017

Lämmintä proteiinileipää

Mieli tekisi leivoskella kaikkea hyvää, mutta kun tuo ruokavalio on mitä on, niin eihän sinne oikein kaikki leivonnaiset sovi. Proteiinileipä sen sijaan sopisi, joten eikun googlettamaan ja helposti löytyikin ohje, jonka toteutin ja hyvää tuli. Ohjeessahan tehtiin sämpylöitä, mutta itse kippasin taikina suorakaiteen muotoiseen vuokaan leivinpaperin päälle. Sillä vaikka lisäsin yhden desin enemmän jauhojakin, oli taikina niin vetelää, että ei siitä mitään sämpylöitä pystynyt pyörittelemään. Leikkasin leivän sitten kuuteen osaan ja ihan sämpylöinä meni näinkin.Makoisat iltakahvit lämpimien proteiinisämpylöiden kera kelpasi hyvin miehellekin. Mies jopa kyseli illalla, että mihinkäs ne sämpylät katosi, kun olin jo vikkelästi kerennyt loput pakkaseen piilottaa ;)


soile 15:22


TUNNISTEET:
Kommentit pois päältä artikkelissa Lämmintä proteiinileipää

Comments are closed.