28.04.2017

Laurin talot

Olettehan seuranneet kolmoselta Laurin talot -ohjelmaa, minä ainakin olen ja suurella mielenkiinnolla. Laurilla on kyllä aivan mahtava taito suunnitella upeita koteja.Näissäkin sisustuskuvissa näyttäisi tuo sohva olevan sama kuin Laurin omassa talossa, mutta valkoisilla teräsosilla ja vaalealla puulla. Jokohan tuo on Iskun tuotannossa, sopisi nimittäin niin hyvin meidänkin uuteen taloon. Alan jo itsekin pikku hiljaa lämmetä tuolle puunsävylle mustan ja valkoisen seuraksi. Se tuo kyllä niin paljon lämpöä sisustukseen.Sitä olen näissä Laurin taloissa miettinyt, että toimiiko nuo tasakatot? Niistähän on aikanaan paljon puhuttu negatiivisessa sävyssä, mutta olisiko siihen nyt tullut joku parempi ratkaisu.

Laurin talot -ohjelmassahan seurataan neljän Laurin suunnitteleman talon valmistumista; Laurin oman talon, jossa sainkin kunnian ja ilon käydä ihan paikanpäällä. Saa nähdä, josko sitä sitten siellä viimeisessä jaksossa vilahtaisi meikäläinenkin ;)Ohjelmassa seurataan myös Duudsonien Jarpin talon….…Elastisen talon….…sekä Aleksi Valavuoren talon rakennusprojektia.Alvardagilla on alkamassa Tuusulaan mielenkiintoinen asuinalueprojekti. Kohteiden myynnin on ilmoitettu alkavan keväällä 2017 eli jokohan sieltä voisi itselleen talon ostaa. Alueelle tulee 14 paritaloa eli 28 kotia kuvan tyylillä ja sävyillä. Sitä lottovoittoa odotellessa ;)

kaikki kuvat lainattu Alvardagin sivuilta


7 Responses to “Laurin talot”

 1. Sirkkis sanoo:

  Tuo Laurin talon sisäkuvat ihania ja lämpöisen sävyisiä. Munä en pidä meidän ilmastossa tuosta tasakatosta , huonot kokemukset aikoinaan oli ja korjaus kallista.

 2. Kyllikki sanoo:

  Tasakattoa en huolis!

 3. Juhanna sanoo:

  Näin rakennusinsinöörinä en koskaan hankkisi taloa, jossa on joko tasakatto tai valesokkeli (tai pahimmassa tapauksessa kumpikin)… Tasakatto ei vain sovellu Suomeen suurien sää- ja lämpötilaerojen takia. Laurista voisi tulla ihan hyvä suunnittelija, mutta hieman kursseja talonrakentamisesta ja rakennusfysiikasta tarttisi käydä, niin saisi hieman näkökulmaa.

  • soile sanoo:

   Vähän tuo tasakatto itseäkin mietityttäisi. Laurilla on varmaan kuitenkin aikamoinen asiantuntija-arsenaali tukenaan tällaisiin ratkaisuihin.

 4. kimmo siekkinen sanoo:

  Voinko näin saada yht.ottoa Lauri Ylöseltä?mulla on yleinen puh joten käy myös