19.05.2017

Hellästi hiukset hohtavaksi

Sain Villasofialta yhteistyöehdotuksen kokeilla heidän tuotevalikoimaansa kuuluvaa ranskalaista pesuaineita, joissa on käytetty paljon aineksia luonnosta; aasinmaitoa, oliiviöljyä, arganöljyä, karitevoita, laventelia jne.Reilun viikon ajan olen tuotteita testaillut ja kokemukset ovat kyllä tosi hyviä. Jotenkin on hyvä fiilis käyttää puhdistustuotteita, jotka eivät sisällä kaikenmaailman kemikaaleja, vaan on tehty aineista, jotka eivät rasita luontoa. Lattiat on nyt luututtu käyttäen Kodin Eko Yleispuhdistusainetta; pari korkillista viiden litran vesimäärään ja puhdasta tulee. Pinttyyneempään likaan voit käyttää myös laimentamatta. Yleispuhdistusaineella on lattioiden puhdistuksen lisäksi useita muitakin käyttökohteita. Se sopii myös seinien, nahan, lasin, keittiön, huonekalujen, hopean, kuparin ja korujen puhdistukseen ja jopa koirien turkin pesuun. Tiukempiin tahroihin sain testattavaksi reilun kokoisen palasen tahrasaippuaa. Saippuan luvataan olevan tehokas tahrojenpoistaja. Se on biohajoava ja sitä suositellaan käytettäväksi mm. kankaille, matoille, patjoille, verhoille jne. Tahrasaippua poistaa hellävaraisesti kankaan kuituja vahingoittamatta rasvan, ketsupin majoneesin, viinin, veren, hien, tomaattikastikkeen, kahvin, teen, suklaan, huulipunan, musteen, ruohon, maalin, öljyn ym. Tuote on hypoallergeeninen eli vähemmän allergeenisia reaktioita aiheuttava.Eteerinen laventeliöljy sisältää Mont Ventouxin alueella kasvanutta laventelia. Sadonkorjuu tapahtuu kukinnan aikana, heinäkuun alusta elokuuhun. Laventeli on eteerinen yleisöljy, joka sopii todella moneen tarkoitukseen.  Sitä voi käyttää mm. ihottumien hoidossa. Se hillitsee bakteerien kasvua ja sitä kautta ihotulehduksia. Innostuin tosi paljon Aleppo hiussaippuasta ja aasinmaitosaippuasta. Näillä olen viikon ajan pessyt hiukset ja vartalon.  Saippuat eivät sisällä mitään kemikaaleja eikä lisäaineita Pelkällä hiussaippuallakin pärjää, sillä sitä voi käyttää hiusten pesun lisäksi myös vartalon pesuun.Hiussaippua Aleppo on todella riittoisa ja miellyttävä käyttää. Saippuaa hierotaan hiuspohjaan…..…jonka jälkeen hiukset pestään normaalisti saippuasta syntyvällä vaahdolla.Vartalon olen pessyt luomu aasinmaitosaippualla, joka sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja ja mineraaleja. Aasinmaito kiinteyttää, uudistaa ja korjaa ihon vaurioita. Se ei kuivata ihoa.Huomasin, että hiussaippua ja aasinmaitosaippua eivät sotke alustaa niinkuin tavalliset saippuat. Tästä pesuhuoneen allastasolla olevalta lautaselta ne ovatkin helposti käytettävissä.Hiussaippuan jäljiltä hiukset tuntuvat tuuheammilta ja kiiltävimmiltä. Myös hiusten sähköisyys on kokonaan poissa hiussaippuan käytön jälkeen.Mikäli kiinnostuit tuotteista, niin saat ne nyt kuun loppuun -15 % alennuksella Villasofian verkkokaupasta koodilla sisustus&sepustus.


soile 17:21


TUNNISTEET:
Kommentit pois päältä artikkelissa Hellästi hiukset hohtavaksi

Comments are closed.