23.07.2017

Nyt on kuuntelunautinto ihan uudella tasolla

Kaupallinen yhteistyö Sudio Swedenin kanssa.

Nyt on sellaiset napit korvissa, että äänien kuuntelu puhelimesta ja läppäriltä siirtyi ihan eri tasolle kuin ennen ja on kaikin puolin mielekästä. Sain nimittäin blogiyhteistyön merkeissä Sudio Swedeniltä sellaisen paketin, joka tulee varmasti ihan päivittäiseen käyttöön.Ja katsokaa tuota pakkausta, miten kaunis. Kieltämättä tällaisen saadessaan tuote tuo melkoisesti mielihyvää jo ennen kuin olet edes pakettia aukaissut.Aikani paketttia ihailtuani raskin sen avatakin ja sisältä löytyivät uudet upeat langattomat sudio kuulokkeeni. Sain valita Sudio Swedenin valikoimasta mieleiset kuulokkeet ja päädyin valinnassani mustiin sudio TRE BLACK langattomaan in ear malliin tukikaarilla. Pysyvät sitten korvissa vähän kovemmissakin moveissa ;) Kuulokkeiden mukana tuli myös kätevä nahkakotelo, jossa niitä voi säilyttää ja kuljettaa mukana siististi.Pitemmän aikaa on jo ollut ajatuksissa hankkia näiden johdollisten kuulokkeiden….….tilalle kätevä langaton vaihtoehto.Istuin usein iltaisin läppärin ääressä katsellen omia juttujani kun mieheni katsoo televisiota. Äänet täytyy tietenkin sitten läppäristä välittää kuulokkeiden avulla ja nyt sekin homma on paljon helpompaa näillä langattomilla :)Nyt voi välillä pistää läppärin sivuun ja käydä tarvittaessa keittiössä tai vessassa ilman piuhojen irroittelua, kun napit ovat vain korvissa eikä läppärissä kiinni :)Nätitkin nämä minusta ovat ja varsin valitsit huomaamattomat mustat. Tosin näitähän löytyy vaikka mitä kivoja sävyjä, jos haluaa niistä samalla kivan koristeen korviinsa ;) Vähän kyllä himoittaisi tummansiniset Classic Blue -sävyiset kun minulla on paljon sinisiä vaatteita….Kuulokkeet toimii latauksella. Omalleni Sudio TRE -mallille luvataan 9 tunnin akunkesto. Kuulokkeet ladataan ihan usb-laturilla.  Sudio Sweden kuulokkeita löytyy useita eri malleja eri tarpeisiin ja toiveisiin. Itse valitsin TRE -kuulokkeet sillä perusteella, että ne ovat näppärän kokoiset ja niissä on täysi äänenläpäisy, joten voin liikenteessäkin kuunnella lempimusiikkiani ja samalla kuitenkin seurata ympäristön ääniä. TRE kuulokkeet myös istuvat hyvin siivekkeen ansiosta ja kestävät hikeä ja kosteutta. Erinomainen mikrofonin äänenkirkkaus ja Siri-ääniohjaus takaavat myös laadukkaan kuuntelunautinnon.Kuulokkeet ovat mielestäni nyt aika trendikäs lahjaidea. Pakkauksessa oli mukana kiva punaisella nauhalla varustettu nimikortti, johon voi kirjoittaa lahjansaajan nimen ja antajan. Sain yhteistyön merkeissä tarjota teille -15 % alennuksen Sudio Sweden tuotteista. Alekoodi Soile15 on voimassa toistaiseksi, joten nyt kannattaa kipaista ostoksille. 


2 Responses to “Nyt on kuuntelunautinto ihan uudella tasolla”

  1. Langattomat ois jees :=)

    • soile sanoo:

      On kyllä mukava kun ei tarvi johtoja; voi vaikka tanssahdellakin ja puhelin voi olla muutaman metrin päässä :)