01.08.2017

Uuden talon olohuone-keittiön kalustesuunnitelma

Olen piirrellyt vähän uuden talomme keittiö-ruokailu-olohuone-tv -huonetiloja kalustettuna, jotta vähän näkisi noita mittasuhteita mitä sinne sopii. Keittiön pöydän jalat on valmiina, mutta vielä en ole päättänyt minkälainen ja minkäkokoinen pöytälevy niiden päälle tulee. Harmaan, mustan ja valkoisen sävyjä pehmentämässä voisi olla jotain puupintaa.Saarekkeen päälle haaveilen Foscarinin Caboche Piccola valaisimista. Pitää katsoa sitten raskiiko niitä hankkia vai tuleeko tilalle jotain edullisempaa. Niiden hinta keikkuu siinä 500 euron kieppeissä kappale, joten voi hyvinkin olla, että jää hankkimatta.Piirtelin nyt messusuosikkini Design-talo Palan sisustuksen innoittamana näihin suunnitelmiin kaikki seinät tummanharmaalla sävyllä. Minusta se näyttäisi aika upealta tässä meidänkin talossa.Ihanaa kun saa vihdoinkin erillisen tv-nurkkauksen, eikä olohuonetilaa tarvitse sitten aina sen telkkarin mukaan sisustaa. Sinne nurkkaukseen tulisi reilun kokoinen kulmasohva ja Bestå-hyllykköä.Olohuoneen puolelle tulisi sitten vähän pienempi sohva ja pari kevyttä nojatuolia. Kuvaan piirsin Hayn Ray Lounge tuolit harmaalla kankaalla, jotka sopisivatkin tilaan erittäin hyvin.Sohvapöydäksi sopisi meillä jo ennestään hankittu Ikean Vittsjö -sarjan pöytä ja sen viereen voisi hankkia saman sarjan pienen seinähyllyn.Tauluiksi ajattelin hankkia samantyyppisiä tauluja kuin asuntomessujen inspiraatiolähteessäni eli Design-talo Palassa olevia Decoartin kankaalle maalattuja tauluja. Ne sopivat niin hienosti tummanharmaaseen seinäpintaan.Tällaiselta kalustesuunnitelmani näyttävät pohjakuvassa. 


8 Responses to “Uuden talon olohuone-keittiön kalustesuunnitelma”

 1. Sanna sanoo:

  Eihän vuolukivitakkaa,eihän:)

 2. Sannas sanoo:

  Hei, kivat suunnitelmat, aika samat maku mieltymykset itselläkin tällä hetkellä (harmi vaan ettei taloprojektia) :) Itse sytyin kanssa samaisesta talosta asuntomessuilla, sekä Honka Ink oli kiva mustien elementtien, mikrosementin ja puun yhdistelmän muodossa. Tein oman inspiskollaasin messuista myös uuteen blogiini

  https://sanseblogi.blogspot.fi/2017/07/asuntomessujen-inspiraatiota.html

  sinun juttuja olen vuosikausia epäsäännöllisen säännöllisesti käynyt lueskelemassa mutta enpä muista kommentoineeni.

 3. minnatee sanoo:

  Upealta näyttää! Olisin kiinnostunut minkä kokoinen teidän tv nurkkaus on? Meillä nimittäin samanoloinen, (designtalon tammisaari kyseessä) tosin meillä tila vaikuttaa pienemmältä. Sain mahdutettua juuri ja juuri askon miami divaanisohvan sinne :) (mutta se imurointi edelleen hankalaa koska soffan jalat niin matalat, luin harmillisesti liian myöhään blogiasi aiheesta, olisin valinnut korkeammat jalat ehdottomasti)

  • soile sanoo:

   Kiitos :) Itsekin suunnitteluvaiheessa juuri levensin tuota tv-nurkkausta sen vieressä olevan makuuhuoneen kustannuksella juuri siksi, että mahtuisi jonkinlainen kulmasohva. Tv-nurkkaus on 3,5 metriä leveä ja 3,2 metriä on syvä.