07.08.2017

Tupareissa upeassa kodissa

Viime viikonloppuna vietimme mieheni kanssa mukavan viikonlopun ystäväpariskuntamme tupaantuliaisissa. He hankkivat muutama kuukausi sitten perheelleen ihan mielettömän upean kodin joen rannalta. Siinä on koti ja kesämökki samassa paketissa ja mitä ihanimmalla paikalla. Olen niin iloinen heidän puolestaan, sillä tämä on ollut perheen haave jo pitkään ja nyt he ovat löytäneet etsimänsä kodin. Aloitimme neljän pariskunnan seurueena illanvieton heidän kesäkeittiössään. Kippis ja onnea uuteen kotiin!Kauniin valkoisen kivitalon vieressä on ihan rannan tuntumassa tilava kesäkeittiö.Metsän suojassa sijaitsevaa upea valkoista kivitaloa ympäröi joka puolelta jonkinlainen terassi ja myös tämän kesäkeittiön edessä on paikka ruokapöydälle, jossa aurinkoisena päivänä on kiva nautiskella kesäkeittiössä keiteltyjä aterioita. Terassin vierestä vievät portaat rantalaituriin, jolta minäkin pitkästä aikaa uskaltauduin saunomisen lomassa jokeen pulahtaa.Valitettavasti meitä ei oikein sää suosinut, vaan pieni vesisade ropsi taivaalta pisaroita koko illan, mutta eipä se meidän illanviettoa päässyt häiritsemään. Talon emäntä oli taiteillut meille kauniin kattauksen sisälle kesäkeittiöön.Niin kaunista!Meille tarjoiltiin isännän pihanuotiolla valmistamaa loimulohta………ja sen seurana uusia perunoita ja voi-sipulikastiketta, halloumia ja salaattia ja tietysti grillimakkaroita. Nams, kylläpä maistui makoisalle :)Ruokailun jälkeen pääsimme nauttimaan uutuutta hohtavaan rantasaunaan paljuineen. Ae, että oli kyllä niin ihanaa noissa jokimaisemissa!Rantasaunassa on yhden seinän kokoiset ikkunat, joista näkee ulos, mutta sisäänpäin katsoessa ikkunat ovat kuin peilit.Lauteet olivat rantasaunan ulkosävyn mukaiset, upeat mustat.Näkymä lauteilta on henkeäsalpaavan kaunis. Näkymän sävyt muuttuvat vuodenajan ja vuorokauden ajan mukaan vaihdellen purppuran punertavasta taivaansiniseen. Joki kimaltaa myös monin eri sävyin.Välillä voi istahtaa jäähdyttelemään kivoihin Ecofurnin puutuoleihin. Oikealla pilkistää pikkuisen myös päärakennusta eli kaikki kodin rakennukset ovat ihan rannan tuntumassa kauniilla mäntymetsätontilla.Suurkiitos ihanasta viikonlopusta talon isännälle ja emännälle ♥


4 Responses to “Tupareissa upeassa kodissa”

  1. Jenni sanoo:

    Kyllä täällä Torniossa kelpaa! Todella kaunista ja rauhallisen näköistä- tarjoilut näyttivät myös herkullisilta.. :)

  2. Sanna sanoo:

    On kyllä kaunista!itse haaveilen juurikin metsäisestä tontista vesinäkymin.Olen niiiiiiin kyllästynyt ruohon leikkaamiseen.