17.08.2017

Muutoksen tuulia

Meidän perheessä on nyt kovasti muutoksen tuulia ja ennenkaikkea muuttopuuhia meneillään. Oman uuden kodin rakentamisen lisäksi myös tyttäremme ja nuorimmainen vaihtavat paikkakuntaa ja myyvät asuntonsa. Tytär onkin jo saanut omansa myytyä, mutta juniorin koti ei vielä ole löytänyt uutta omistajaa.

Päätimme sitten laittaa hänen kotinsa myynnin ajaksi AIRBNB:n kautta vuokraukseen, jotta saisi vähänkään noita kuluja siitä tyhjillään katettua. Niinpä ajattelin täälläkin huikata, että 1.9. alkaen olis siisti huoneisto Tornion keskustassa vuokrattavissa lyhempiäkin aikoja varten, vaikka vain viikonlopuksi. Ei muuta kuin nyt Tornion seudulle vaikka Ikea-reissulle, niin tässä olis kiva paikka majoittua edullisesti ihan Rajalla Kauppakeskuksen vieressä ja Ikeaankin vain 1 km matkaa. Nukkumapaikkoja on neljälle kun sohvalle mahtuu pari yöpyjää.

Tässä vielä kuvia huoneistosta ja ei muuta kun varausta tekemään,  täällä se käy nopsasti ja helposti.

Eteinen:

Olohuone – keittiö

Keittiö

Makuuhuone

Olohuone

Keittiön saarekkeen äärestä näkymät Tornionjoelle.

Wc – kylpyhuone

Pohjakuva

Talo ulkoa

Tervetuloa :)


12 Responses to “Muutoksen tuulia”

 1. Anne sanoo:

  Mä olin heti suunnittelemassa vl-reissua mutta ei voi ottaa koiraa mukaan? Harmi.

  • soile sanoo:

   No hitsit…minkälainen hauveli sinulla on? Enemmän ajateltiin sitä, että jos haukkuu siellä niin tuleekohan naapureilta valituksia…..

   • Anne sanoo:

    Isompi kaveri joka ei kyllä kotioloissa juuri hauku koskaan mutta eihän sitä voi tietää varmaksi miten kerrostalossa käyttäytyisi. Pistetään majoitus korvan taakse kuitenkin jos tulee vaikka tyttöjen shoppailureissua tai muuta ja kotiin jää koiranvahti ;)

 2. Eppa sanoo:

  Asunto on kyllä niin ihana ja hyvällä maulla sisustettu :)..jos olisin ostamassa asuntoa tarttuisin tilaisuuteen :D

 3. S sanoo:

  Saisiko udella miten tuon kylpyhuoneen maalatut laatat ovat kestäneet? Muistan, kun kerroit maalauksesta blogissa ja kiinnostaisikin tietää miten ne on kestäneet? :)

  • soile sanoo:

   Saa udella :) Minähän maalasin ne sellaisella maalilla, jota ei suositeltu lattian maalaukseen, mutta kun hullunrohkea olen, niin uhmakkaasti kokeilin ja ei ole kestänyt. Allaskalusteen edestä on maali irtoillu jo kämmenen kokoiselta alueelta :( Uskoisin kuitenkin, että ne lattian maaliin tarkoitetut K-raudan V33 maalit olisi kestäneet. Kerroinkin tuosta epäonnistuneesta maalauksesta jo täällä blogissa vuosi sitten http://sisustusjasepustus.indiedays.com/2015/10/05/kestiko-kaakelimaali/

 4. Suvi sanoo:

  Heippa. Onko Torniosta lopettanut myös Country heart -sisustusliike? -Suvi

  • soile sanoo:

   Kyllä se on lopettanut toiminnan. Länsirannalle kauppakeskusta vastapäätä on tullut kuitenkin samantyyppinen sisustusliike.

   • Suvi sanoo:

    Kiitos tiedosta. Harmi että sekin liike lopetti toimintansa. Kiva kuulla kuitenkin että sinne on tullut toinen liike, minkä niminen liike on kyseessä? T.Suvi

    • soile sanoo:

     En muista liikkeen nimeä, mutta sieltä se Kauppakeskusta vastapäätä löytyy, Karkiaisen kahvilan vierestä.