28.08.2017

Uudistunut olohuone

Pitkästä, pitkästä aikaa vähän piristävää sisustusmuutosta meilläkin. Pääsin mukaan Elloksen Style Your Sofa kaupalliseen blogiyhteistyöhön, jonka ansiosta meidän olohuoneen sohvanurkkaus uudisti ilmettään.Ellos on jo pitkään ollut suosikkiverkkokauppani sisustustuotteiden saralla. Sieltä löytyy niin monenlaista ja monen kokoiseen budjettiin sopivia sisustustuotteita.  Valikoima kattaa riittävän hyvin kaiken sisustuksessa tarvittavan. Sieltä on helppo myös etsiä tuotteita tekemiini sisustussuunnitelmiin, kun kaikki suunnitelman tuotteet saa kätevästi yhdestä paikasta. Tuotteita voi etsiä värin mukaan, joka helpottaa huomattavasti oikeiden sävyisten tuotteiden löytymistä.

Erittäin mieleisen olohuoneen Tanger-maton olen Ellokselta vuosi sitten tilannutkin ja nyt yhteistyön merkeissä sain valita maton ja sohvan ympärille uusia sisustustuotteita.Aivan ensimmäisenä halusin meille uuden sohvapöydän. Mielessä oli nimenomaaan musta pöytä ja vaihteeksi pyöreä muotokin houkutti. Taidan olla vähän sohvapöytähullu, sillä se meidän olohuoneessa taitaa vaihtua useimmiten :D Valitsin sohvapöytävalikoimasta edullisen ja kauniin RAKEL-sohvapöydän.Seuraava sohva, joka meille hankitaan tulee olemaan ehdottomasti harmaa kangassohva.  Nämä Elloksen sivuilla olevat inspiraatiokuvat ihastuttivat kovasti ja niiden innoittamana juurikin tuo Rakel-pöytä meille kotiutui :) Kuvat saivat minut myös miettimään uuden sohvankin hankintaa Ellokselta. Malleja näytti löytyvän moneen tyyliin ja makuun. Meidän uuden talon olohuoneeseen sopisi erittäin hyvin vasemmalla kuvassa näkyvä kolmen istuttava Ellie-sohva.Sohvaan mustiin jalkoihin sopiva pöytä on kuitenkin nyt hankittu ja olen ihan supertyytyväinen valintaani. Sopii tosi kivasti myös kulmasohvan kanssa. Reilun kokonsa ansiosta pöydälle on kiva asetella erilaisia koriste-esineitä.Meillä on sohvapöydällä aina kaikkea pientä sälää; kyniä, muistitikkuja, kaukosäätimiä yms. ja ne haluan aina johonkin pöydälle sopivaan säilytysastiaan eli pois silmistä. Niitä varten laitoin tilaukseeni puisen NORR-purkin.Reilun kokoiseen kannelliseen astiaan saa kätkettyä pientä sälää enemmänkin. Se sopii Rakel-pöydälle mainiosti pyöreän muotonsa ja mustan värinsä puolesta.Pöydällä oleva Himlan Signature-tuoksukynttilä luo tunnelmaa ja tuoksuu juuri sopivan miedosti.Sohvamme tyynykokoelma vaihtui myös tämän Elloksen Style Your Sofa -kampanjan myötä. Väreiksi koristetyynyihin valitsin petrolia, roosaa ja mustaa. Kolmiväriset pallokuvioiset Jonna-tyynynpäälliset höyhentäytteisine sisätyynyineen ovat 40×60 kokoisia ja tuovat kivasti sekä väriä että korkeuseroja tyynyryhmiin. Roosat pellavatyynynpäälliset mustien tyynyjen vieressä tuovat vähän hempeämpää sävymaailmaa tummien sävyjen seuraksi. Sohvan kulmassa olevan mustn tyynyn seuraksi kokonaisuuteen tilasin petroolin sävyisen samettisen Celina-tyynynpäällisen.Piristävä muutos ja aika pienellä budjetilla:  Rakel-pöytä 119 euroa, Norr-purkki 39,95 euroa, Signature-tuoksukynttilä tarjoushinta 20 euroa, Jonna-tyynynpäälliset 40×60 + höyhensisätyynyt 40×60, molempia 2 kpl yhteensä 51,80 euroa, roosat 47×47 pellavatyynynpäälliset 2 kpl yhteensä 35,90 euroa, harmaanvihreä Celina-tyynynpäällinen 12,95 euroa.

Olisi kiva kuulla, minkälaisia sisustushaaveita tai jo valmiita sisustussunnitelmia teillä on olohuoneseen? Kurkkaa Elloksen sivuilta valikoimaa ja kerro kommenttikentässä, mikä sinulla olisi haaveissa hankkia omaan olohuoneeseesi.


4 Responses to “Uudistunut olohuone”

 1. Annukka sanoo:

  Pyöreät pöydät viehättää muakin enemmän kuin kulmikkaat. Tosin meillä ei ole aikoihin ollut sohvapöytää ollenkaan, vaan Ektorpin rahi sohvan kaverina. Välillä aina siihen kyllästyn, kun on niin kohjon kokoinen, mutta toisaalta siinä on niin tottunut pitämään jalkoja, joita ei ehkä sohvapöydälle tulis nostettua. Tai ainakaan asetelmat ja jalat ei mahdu samalle pöydälle :). Mutta sohvan sivulla mulla on pieni pyöreä pöytä ja siitä tykkään. Ja nyt kun mulla on luettavana se FengShui-kirja, niin siinäkin kehotetaan välttämään olkkarissa sohvalla istujaa kohtaan osoittavia teräviä kulmia, joten on siinäkin mielessä hyvä.

  Ja Ellos on munkin suosikki. Jotenkin vaan kaipaan sitä paksua paperikatalogia, jota sais kaikessa rauhassa kotona selailla, eikä tarvis tuijottaa näytöltä, kun sitä saa tehdä työkseen ihan tarpeeksi. Mutta olenkin museokamaa :).

  Aika epä-Soilemaiset tyynyt (siis tarkoitan sitä, mihin ollaan teidän olkkarissa totuttu), mutta kivan erilaiset. Ja pöytä tosiaan ihan nappivalinta.

  Lokoisia hetkiä olkkariin <3.

  • soile sanoo:

   Niin taas vähäksi aikaa värejä…saa nähdä kuinka pitkää saavat olla Pöytä on ihan kymppi

 2. ingrid sanoo:

  Saitko siis nahkasohvan putsattua taannoin taljan jäljistä? Hieno homma, miten se onnistui loppujen lopuksi?

  • soile sanoo:

   No sitä on nyt tullut hangattua vaikka millä ja kyllä siinä vieläkin on tummentumia, mutta tällä mennään siihen asti kunnes uuteen taloon ostetaan uusi