26.10.2017

Loistava pikkuapuri

Sain Electroluxilta yhteistyöpyynnön testata heidän kätevää Ergorapido 2in1 -varsi-imuria. Olenkin kovasti kaivannut jotain kätevästi käteen näpättävää pikkuimuria meidän keskuspölynimurin rinnalle. Kiitos tämän kaupallisen yhteistyön tämä puute on nyt hoidettu tällä tyylikkäällä tuotteella.Varsinkin keittiössä saa joka päivä imuroida murusia kaapistojen sokkelien vierestä ja tähän hommaan näppärä Ergorapido on todella omiaan. Tehokkaat DustSpotter LED-etuvalot varmistavat havaitsemaan ja imaisemaan roskat hämärämmistäkin nurkista.Pitkäikäinen 18 voltin High Density TurboPower-litiumakku mahdollistaa jopa 45 minuutin käyttöajan tasaisen voimakkaalla teholla.Helposti liikkuva 180 astetta kääntyvä varsi-imuri muuttuu kädenkäänteessä käteväksi rikkaimuriksi…...,jolla leivänmurut ym pikkuroskat katoavat ruokapöydältä todella tehokkaasti imurin roskasäiliöön.Roskasäiliö on helppo irroittaa rikkaimuriosion rungosta tyhjennystä varten.Uutta teknologiaa tässä imurissa edustaa BrushRollClean -nappula, jota painamalla….….harjaksiin tarttuneet hiukset ja langanpätkät sujahtavat pikku pätkinä imurin roskasäiliöön eli tämä hankala homma hoituu yhden napin painalluksella.Suurkiitos Electroluxille tästä tosi mukavasta arjen apulaisesta. Ihan hymyilyttää kun ei enää tarvitse ihan joka roskaan raahata hankalaa keskuspölynimurin johtoa esille :)


soile 21:55


TUNNISTEET:
Kommentit pois päältä artikkelissa Loistava pikkuapuri

Comments are closed.