20.11.2017

Uusin taulu ja vähän muutakin sisustusuutta

Maalausinto vain kasvaa. Viikonloppuna tein ensimmäisen vähän kookkaamman teoksen. Taulun koko on 80×100 ja tämäkin tietysti turvallisilla musta-valko-harmaa -sävyillä. Taulusta tuli juuri sellainen kuin halusin. Sopii täydellisesti meidän olohuoneen värimaailmaan ja varsinkin uusiin sohvatyynyihin. Elokuussa asti sohvalla olleet värikkäät tyynyt saivat jälleen aika pian väistyä tämän minun lempivärimaailman tieltä ;)Katselin taulua maalauksen jälkeen ja en ollut ensin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Hoksasin sitten kokeilla maalin roiskimista huolettomasti suoraan valkoisesta maalipullosta ja mielestäni ne roiskeet tekivät teokseen upean loppusilauksen.Valmiiksi pursotettua maalia jäi jonkin verran kertakäyttölautaselle, joten kokeilin vielä maalausta ihan tavalliselle pahville. Siihen tein minun ”Kaislikossa suhisee” -tyylin taulun pienempänä. Kun se oli kuivunut siirsin sen valmiisen taulukehykseen ilman lasia. Eikös tullut aika kiva tästäkin? Tosin tuossa pahvissa näkyy pieni häiritsevä taitos, mutta olkoon nyt tässä testiteoksessa.Nyt ei tässä kodissa ole enää tilaa uudelle teokselle, mutta uuteen taloon pitää todellakin näitä tehtailla sitten enemmänkin. En olisi uskonut miten helppoa tämä tosiaankin on. Joko siellä ruutujen takana on muita ”tulevia taiteilijoita” innostunut kokeilemaan?


12 Responses to “Uusin taulu ja vähän muutakin sisustusuutta”

 1. Ulla sanoo:

  Taiteilua ei ole tullut kokeiltua. Mutta silmiini pisti tuo viimeisen kuvan matto. Olen sen bongaillut muidenkin kuvista. Mistä se on ostettu? On nimittäin kivannäköinen.

  • soile sanoo:

   Matto on Elloksen Tanger matto. Noin puolitoista vuotta sitten hankittu ja edelleen tykkään kovasti :)

   • Anne sanoo:

    Onko maton raidat ruskean vai harmaan sävyisiä. Olen miettinyt jonkun aikaa ko. mattoa. Onko laatu pysynyt hyvänä? Mukavaa joulunodotusta sinulle .

    • soile sanoo:

     Harmaat ja on kyllä pysynyt hyvänä…ehkä vähän kulmat tahtovat nousta kulkuväylän kohdalta. Ihanaa joulunodotusaikaa myös sinulle :)

 2. Jyrki sanoo:

  Jo vain! Joko olis aika lähteä töistä ja panostaa taiteeseen!

 3. Sari/Sarkan kotona sanoo:

  Upea taulu. Kuten myös edellisetkin maalauksesi.
  Taitava olet!
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle! :)

 4. Annukka sanoo:

  No nyt on hienoa, mutta varsin kohtuuhintaista taidetta.
  Sun täytyy kohta vuokrata galleria näyttelyä varten :)

  Ja niin sitten tuli värikkäille tyynyille lähtö niinkuin alunperinkin vähän enteilit..;)

  • soile sanoo:

   Kyllä, tällä taiteella ei pääse köyhtymään ellei innostu satoja tekeen varastoon :D Niin, aika kauan sai nyt värit ollakin….jopa melkein kolme kuukautta :D

 5. Vau, näyttää tosi hyvältä. Ja hienoa taidetta, harmi että joutuu hetken taiteilulakkoon :). Ihanaa sunnuntaita sinulle!