04.12.2017

Vauvaa katsomassa ihanassa kodissa

Yksi meidän pohjoisen bloggariporukasta sai pienen pojan vajaa pari kuukautta sitten. Kävimme blogikollegoiden kanssa pienokaista katsomassa ihanan Lumimäellä Hannan kauniissa vuonna 1899 rakennetussa talon ikää kunnioittaen rempatussa kodissa. Lumimäellä kuvaakin hyvin tähän vuodenaikaan heidän upeaa kotiaan, joka sijaitsi lumisen mäen sylissä.  Saimme luvan kuvata sekä vauvaa että kotia tänne blogeihimme. Kiitos Hanna.

Tuvassa tuhisi kehdossaan meidän vierailun päätähti, pienoinen suloinen poikavauva ♥ Veimme enemmän ehkä Itä Suomessa tunnettuun perinnetyyliin ”rotinat” mukanamme eli ns, ruokalahjoja, joita viedään vastasyntyneen luona vieraillessa. Vähän suolaista ja makeaa :)Ihastelimme sekä suloista vauvelia että Hannan niin kauniisti sisustamaa kotia. Pitkä pirtin pöytä täyttyi kohta iloisista naisista ja juttua riitti taas kun kohdattiin.Kuvailin kodin sisustuksen yksityiskohtia:Kiitos Hanna, että saimme tulla ja kiitos seurasta myös bloggarisiskoille Niina,  Hanna, Tanja ja kuvasta puuttuva Pia, joka ehti lähteä ennen kuin hoksasimme yhteiskuvan ottaa.

 

 


4 Responses to “Vauvaa katsomassa ihanassa kodissa”

  1. Ihana oli nähdä, kuten aina ! Olette hurjan tärkeitä kaikki <3

    Hannan koti on niin kaunis ja vauva aivan ylisöpö! Melkein jo iski vauvakuume, mutta onneksi meillä on nyt näitä blogivauvoja syliteltävänä.

  2. Kiitos Soile kauniista tekstistä ja ihanista kuvista! Lämmöllä muistelen vierailuanne. Toivottavasti taas pian nähdään. On meillä ihana porukka <3