05.01.2018

Uuden talon olohuoneen kalustusmietteitä

Haluaisin uusia kaikki huonekalut uuteen taloon ja olenkin selaillut vaihtoehtoja, jotka nyt tuntuisivat kivoilta. Ei varmaan yllätä sävymieltymys; mustaa, harmaata ja mustaa rautaa on ollut mielessä. Olen ehkä luopunut niistä tummista seinistä, niin silloin kalusteet voisivat olla tummia. Jopa se kokomusta keittiö on jälleen alkanut houkuttaa. Tänä aamuna erityisesti kun instaa selaillessa silmiini sattui seuraamani Elise Starefoss Andersenin keittiökuva. Se on kokolailla samanlainen kuin tämä meidän tuleva keittiömme muodoltaan ja tällaisenahan se meillä kokomustana näyttäisi. Seinistä tulee todennäköisesti sittenkin valkoiset…en oikein uskalla kuitenkaan sitä tummaa harmaata niihin laittaa, johon asuntomessujen Design-talossa ihastuin. Ruokapöytämme tulee jokatapauksessa olemaan mustilla rautajaloilla, jotka meillä on jo odottamassa pöytälevyä. Mustaksi petsattu puulevy voisi olla sopiva eli pöytä tulisi näyttämään jokseenkin tällaiselta. Pituus voisi olla jopa 240 cm, jolloin siihen sopisi helposti kahdeksan tuolia.Ruokapöydän tuoleiksi olen ajatellut jotain harmaata tai mustaa, jossa on myös mustat rautajalat. Askossa olisi tällainen ihan ok vaihtoehto.Olohuoneen sohvapöytä ja sivupöytä löytyi myös Askosta. Nämä DALTON-nimiset olisivat nyt tarjouksessakin. Olen huomannut, että tuollainen elävä puupinta ei ole ihan niin ”pölykranttu” kuin aivan sileä musta, joten voisi olla ihan hyvä valinta.Sohvasuosikki on edelleen Ikean Nockeby tummanharmaana.Ikeasta löytyi myös ihana villamatto, jonka bongasin ystäviemme kodista. Se sopisi kivasti vaaleanharmaata lattiaa vasten.

Sohvaa vastapäätä pari kivaa pientä nojatuolia. Vaikka nämä Jyskin UDSBJERGIT. Tosin jalat pitäisi maalata mustaksi ;)

Voi kun pääsisikin jo sisustamaan. Väliseinähommat ovat nyt raksalla meneillään ja laitankin tässä joku päivä kuvia sieltä taas.


2 Responses to “Uuden talon olohuoneen kalustusmietteitä”

  1. Tanja sanoo:

    Eikö yhtään väripilkkua mahdu mukaan? =D