08.01.2018

Joulukuun raksatapahtumat

Hommat raksalla etenee tasaiseen tahtiin. Joulun ajan miehenikin malttoi kuitenkin olla poissa sieltä ja vietettiinkin aivan ihana joulunaika perheen kanssa ♥  Raksatyömaa sai viettää lumisissa maisemissa joulua ihan itsekseen. Täytyy kyllä sanoa, että olen täysin ihastunut tämän tulevan kotimme rauhalliseen ympäristöön, jossa ilmaa ja avaruutta riittää joka suuntaan.Siellä se hankien keskellä valmistuu pikku hiljaa. Joulukuun alussa saatiin villoitus sille mallille, että 9.12. voitiin laittaa lämpöpuhallin pitämään pakkasen sisätiloista loitolla.  Pahimmillaan (7.12.) siellä oli nimittäin -20 astetta, joten lämpöpuhallin tuo huomattavasti mukavammat työskentelyolosuhteet. Joulukuun aikana saatiin talon väliseinätolpat pystyyn. Perällä meidän makuuhuone, oikealta käynti kodinhoitohuoneeseen ja vessaan ja vasemmalta käynti pukeutumishuoneeseen.Osa väliseinistä on jo levytettykin toiselta puolelta ja odotellaan sähkömiestä saapuvaksi loppuviikosta, että päästäisiin myös levyttämään seinät umpeen. Tässä eteinen….…jonka valmiina pitäis näyttää suurinpiirtein tältä. Tosin tulevat sävyt eivät vieläkään oikein ole selvillä.Tässä näkymä kun tullaan pääovesta sisään; keittiön komeroseinä tulee tuohon pitkän ikkunan vasemmalle puolelle ja saareke sen oikealle puolelle.Siis tältä edellisen kuvan paikka tulee jotakuinkin näyttämään. Sävyt kyllä muuttuu eli ei missään tapauksessa kokonaan valkoinen.Keittiöstä oikealle aukenee olohuonetila, josta käynti terassille.Edellisen kuvan kohta on suunnitelmissa jossain vaiheessa ollut tällainen. Nämäkin sävyt vasta kokeiluja ja päätökset taidan tehdä sitten vasta kun ne maalit on vaan sinne raksalle vietävä :DToivottavasti kuukauden päästä voisin kertoilla jo pintamateriaaleista :)

 


6 Responses to “Joulukuun raksatapahtumat”

 1. Annukka sanoo:

  Alkaa näyttää jo ihan kodilta :). Joskin vaikea olisi ollut hahmottaa tiloja ilman sun tekemiä piirustuksia. Niitten avulla näen jo silmissäni kaiken valmiina (musta-valko-harmaana ilman beigeä ;)).

  Onhan siinä vielä jonkun verran hommaa (köhköh), mutta ehkä se kaikkein kivoin osuus on jäljellä. Joskin haastava myös, koska joskus ne maalit tosiaan on sinne vietävä, enkä kyllä yhtään kadehdi sitä päätöksentekemistä, koska musta ainakin tuntuu, että silloin kun on kyse omaan kotiin liittyvistä valinnoista, se on paljon vaikeampaa kuin jos niitä saa tehdä muille. Silloin on paljon varmempi olo.

  Semppiä!

  • soile sanoo:

   Oli kyllä kiva kun alkoi huoneet hahmottua noiden väliseinien myötä. Joo; sitä beigeä ei ehkä näy ainakaan alussa :D Tuo on muuten totta, että muille on paljon helpompi niitä sävypäätöksiä tehdä kuin itselle ;) Kiitos tsempeistä!

 2. Eija sanoo:

  Löysin blogisi jo noin vuosi sitten ja olen suurella mielenkiinnolla seuraillut sinun sisustus juttuja sekä teidän upean kodin valmistumista. Sinun sisustus tyylisi natsaa just minun omani kanssa. Lunta näyttää sielläkin olevan riittämiin

  • soile sanoo:

   Kiva kun löysit ja kiitos kun seurailet :) Lunta on tosiaan tullut aivan mahdottomat määrät. Ei ole vuosikausiin tähän aikaan vuodesta vielä noin suuria kinoksia nähty.

 3. päivikki sanoo:

  Näitä raksajuttuja on niin kiva lukea ! Täällä taidetaan yhtä innolla odottaa työmaan etenemistä kuin siellä ; )