24.01.2018

Lisää tuolipohdintaa

Hyvä kun tänne kirjoittelee näitä valintapohdintoja, niin saa huippuja vinkkejä sieltä ruutujen takaa. Eiliseen tuolipohdintaan tuli lukijan kommentti ja vinkki kurkata Jotexin valikoima. Suurkiitos Marialle. En yhtään ollut ajatellut, että sielläkin olisi huonekaluja. Jotexilta löytyi kaksikin tosi hyvää vaihtoehtoa. Toinen on nimeltään BASTAD, joka ehkä muotokieleltään miellyttää nyt eniten, vaikka se onkin kaksivärinen. Tämä tuoli sopisi pöydän kanssa valitsinpa siihen sitten pöytälevyn mustana tai puunsävyisenä. Tuolin hintakin on tosi edullinen vain 99 euroa/kpl. Tuoli myydään kahden kappaleen pakkauksissa. Ainoa mikä vähän mietityttää on tuo musta muovimateriaali. Tosin onhan meillä ollut ennenkin ne kirkkaat Igloo-muovituolit, joten ehkä se ei olisi ongelma. Tuolin jalat ovat kuitenkin puuta,  pyökkiä.Toinen varteenotettava vaihtoehto olisi Jotexin Nattavaara. Tämä muistuttaa jonkin verran sitä y-tuolia. Puumateriaali on jalavaa. Tuolin hinta 199 euroa/kpl olisi vielä budjetissa. Tosin tässäkin vähän tuo istuiosan narumateriaali ei ihan ole sitä mitä haluaisin.


4 Responses to “Lisää tuolipohdintaa”

 1. Jykä sanoo:

  Tuo kaksivärinen on kyllä tähän asti paras!

  • soile sanoo:

   Oon kyllä samaa mieltä ja tekis niin jo mieli ne tilata, mutta vielä pitää odotella uuteen taloon muuttoa :)

 2. Tiina sanoo:

  Entäs Hay J104 tuoli? Sekin mahtuu budjettiin Tai Hay Neu13? Se menee 14€ yli budjetin, mutta FDS:lla on silloin tällöin tarjouksia (-10% koko valikoima).