05.02.2018

Tammikuun raksatapahtumat

Tammikuussa ei juuri mitään niin mahdottoman näkyvää ole raksalla tapahtunut. Sähkömies on käynyt johtoja vetämässä pitkin kattoa ja seiniä, joten väliseinätkin on saatu lähes kokonaan levytettyä umpeen; ainoastaan pieneltä pätkältä olohuoneesta puuttuu levy……sekä keittiön komeroseinä lukuisine pistorasioineen on vielä levyttämättä.Parista paikkaa puuttuu vielä koko väliseinä; pesuhuoneen ja saunan väliltä….….sekä teknisen tilan seinä on myös levyttämättä, jotta sinne pääsee kulkemaan vielä sisäkautta. Kaikki väliseinät on myös yhteen kertaan pakkeloitu. Hiontaa ja pakkelointia on kyllä silti vielä edessä riittävästi. Leivinuunin muuraus alkoi viime maanantaina ja sieltä se on viikossa noussut jo lähes koko korkeuteensa.Leivinuunista tulee ihan simppeli suorakaiteen muotoinen. Väri joko valkoinen tai musta, siinä onkin taas miettimistä :D Luukut leivinuuniin tilasin Pislalta. Ihastuin heidän modernin näköiseen HTT631 luukkuun.


2 Responses to “Tammikuun raksatapahtumat”

  1. Sanna sanoo:

    Siis vau,kun tapahtuu nopeaan!on kyllä mielenkiintoista seurata:)Kunhan ei tulisi liian pimeää,jos kaikki mustaa uunia myöten?oletteko muuten saanet ”vanhan”kodin myytyä jo?

    • soile sanoo:

      Ei oo vieläkään vanhalle kodille löytynyt ostajaa… toivottavasti jossain vaiheessa sellainenkin löytyisi.