11.02.2018

Ravintoainerikkaampaa leivonnaista

Jääkaapissa oli kohta oli vanhentumassa oleva Philadelphia tuorejuusto, jolle piti alkaa hakemaan käyttötarkoitusta. Aluksi ajattelin tekasta jonkinlaisen tuorejuustokakun, mutta viidestä digestivekeksistä se ei oikein onnistunutkaan. Googlettelin sitten tuorejuustomuffinssien ohjetta ja sopiva löytyikin täältä.Ohjeessa oli 4 dl vehnäjauhoja, joista puolet korvasin spelttitäysjyväjauhoilla. Näin niihin tuli vähän paremmat ravintoarvot. Mustikoiden sijaan laitoin punaisia viinimarjoja ja mansikoita.Uunista tullessa ne näyttivät vähän tylsiltä…..….joten päätin hiukan koristella niitä sulatetulla valkosuklaalla ja kakkukoristeilla.Sulaa suklaata haarukalla roiskien saa kivan koristeen monenlaisiin leivonnaisiin. Siitä tulee myös hyvä tartuntapinta pienille kakkukoristeille.Nyt kahvit kiehumaan ja nautiskelemaan.


2 Responses to “Ravintoainerikkaampaa leivonnaista”

  1. Vau! On tosi herkulliset leivonnaiset ja upeat kuvat! Jäin ihailemaan myös noita muffinivuokia. Mistähän niitä voisi ostaa?

    • soile sanoo:

      Kiitos <3 Olisinkohan ostanut ne Prismasta... kylläkin jo pari vuotta sitten.