27.02.2018

Uusi vanha sohva

Nuorimmaisemme kodissa ollut harmaa kulmasohva muutti viikonloppuna meidän olohuoneeseen.Vaalea nahkasohvamme sai väistyä ja löysikin facebookin myyntipalstan kautta nopeasti uuden kodin.Meillä ei olekaan yli kymmeneen vuoteen ollut kangassohvaa, joten ihan kivaa vaihtelua toi tämä muutos.Sohva on täysin samanvärinen kuin meidän ruokapöydän tuolit, joten senkin puolesta sopii erinomaisesti olohuoneemme sävyihin. Väriä harmauteen tuo ihana roosa ruusukimppu.


8 Responses to “Uusi vanha sohva”

 1. SaSa sanoo:

  Mistä tuo ihana maljakko?

  • soile sanoo:

   Maljakko on Tornion Länsirannalla sijaitsevasta sisustusliikkeestä, en nyt muista liikkeen nimeä.

 2. Sanna sanoo:

  Onpa kiva!Tykkään enemmän kuin vanhasta.Varmaan siksi,kun itsellä samanvärinen/tyyppinen :)

 3. Annukka sanoo:

  No oho. Sohva sopii ihan älyttömän hyvin teille. Ihan kuin olis aina ollut :)

  • soile sanoo:

   Eikös vain, mukavaa vaihtelua kolmen edellisen valkoisen sohvan jälkeen tuollainen tummempi versio :)

 4. Eija sanoo:

  Hei.Oletko maalannut uuden sohvan takana olevan taulun omasta päästäsi? Voisiko sitä matkia? Kävin viikonloppuna Kärkkäisellä ja ostin maalausvärkit. Maalasin jo ” metsä taulun” sun blogin innoittamana, mutta maalia tietysti jäi. En muistanut käyttää sitä ohenninta ollenkaan tais olla turha ostos….:)

  • soile sanoo:

   Oli mulla siinä yhdenlainen YouTube video vähän apuna ja kyllä sitä voi ihan vapaasti matkia.