23.03.2018

Uutta yläkerrassa

Yläkerta on meillä sellainen paikka, että siellä ei niin paljon tule satsattua sisustukseen. Yleensä se täyttyy alakerrasta hyljätyillä huonekaluilla ja somisteilla. Teimme siellä kuitenkin pintaremonttia noin vuosi sitten ja isoimman makuuhuoneen yksi seinä on ollut tosi tyhjän näköinen sen jälkeen. Kokeilin siihen yhtä pientä tekemääni taulua, mutta kuten silloin jutussani mainitsinkin oli se vähän liian pieni siihen kohtaan. Olikin enemmän kuin tarpeeseen kun pääsin toteuttamaan blogiyhteistyötä Desenion kanssa ja sain valita tauluja ja kehyksiä heidän valikoimastaan. Niinpä meidän yläkerran sohvan yläpuoli on nyt saanut uuden upean taulusarjan päällensä.Ensiksi ajattelin, että onpas vaikeaa alkaa valitsemaan minkälaisen ryhmän sohvan päälle voi tehdä ja mitä tauluja siihen valitsee. Jonkun aikaa Desenion sivuilla surffailtuani löysin sieltä tosi helpon suunnittelutyökalun. Sen avulla homma sujuikin sitten tosi kätevästi. Työkalu löytyy INSPIRAATIO kohdasta ja sieltä näpäytetään kohtaa Rakenna tauluseinäsi. Minulle löytyikin täysin samanlainen ympäristökuva, kuin mihin tauluseinäni oli tulossa eli sohvan päälle. Hain aihehaulla ensin kukkatauluja, jotka löytyivät nimellä kasvit. Näin taulusarjani alkoi muodostua. Oli kiva kokeilla erilaisista julisteista koostuvia ryhmiä. Kukat kaipasivat kuitenkin vähän muutakin ympärilleen, joten haulla tekstitaulut hain mukaan pari kivaa tekstiaihetta.  Raameiksi valitsin mustat puuraamit, jotka tuovat taulut upeasti esille seinästä.  Tällaiselta se sitten lopullisessa paikassaan näyttää. Nyt seinä näyttää heti paremmalta ja taulusarja toi kivasti uutta väriäkin tilaan.Tässä vielä valitsemieni taulujen nimet. Hei, nyt jos sinullakin on jossain paikka näille upeille julistetauluille, niin hopi hopi tilailemaan.

Nimittäin koodilla ”sisustusjasepustus” saat 25% alennusta Desenion julisteista 23.-26.3. Alennus ei koske handpicked- tai yhteistyöjulisteita eikä kehyksiä.


4 Responses to “Uutta yläkerrassa”

 1. Annika / pellavaa&pastellia sanoo:

  Tyylikkään näköinen kollaasi! =)

 2. Ari sanoo:

  Kivan näköistä ja värit sopusoinnussa.Itse pidän haasteista ja kirkkaitten värien yhteensovittaminen on pienessä asunnossa vaikeaa.Sisustamisen kuten kodin kohentaminen yleensä pitäisi olla hauskaa ja antoisaa.Epäonnistumisista ei pidä lannistua vaan pyrkiä luomaan omaa viihtyisää spacea.Hyvä aloitus voisi olla näin kevät auringon paistaessa ikkunoiden pesu ja tulppaanikimppu
  Mukavaa ja iloista kevättä.

  • soile sanoo:

   Kiitos. Nyt kyllä auringon paistaessa tuntuukin vahvasti ikkunoiden pesu hyvältä idealta ;)