14.04.2018

Kiintokalusteet uuteen taloon tilattu

Viime viikolla tuli sitten eteen se hetki, että kaikki kiintokalustevalinnat oli tehtävä ja tilattava. Aika lailla mentiin viimeisten suunnitelmien mukaan, ainoastaan isomman wc:n tasoväri muuttui yhtäkkiä sellaiseksi mikä ei aikaisemmin ollut käynyt mielessäkään.

Keittiöstä tuli kokonaan tumma. Ovimalli on nimeltään KURU ja siinä on mustan, ruskean ja harmaan sävyisiä vaakaraitoja. Kaikki irtosivut ja sokkelit sekä taso ovat myös täysin samaa sävyä. Tason nimi on TUMMA VUORITAMMI.Tältä keittiö tulee näyttämään. Valaisimet saarekkeen päälle on vielä mietinnässä.Kodinhoitohuoneeseen tulee kiiltävät valkoiset kalvo-ovet. Tason värin valitsin harmahtavan lattian mukaan. Tasoväri on nimeltään SAVUMÄNTY. Samasta savymäntylaminaatista tulee myös kodinhoitohuoneen välitila.Tässä kuvassa edessä keskellä savumänty laminaatti.Isompi wc muuttui täysin tilauspäivänä. Sinne tulee mattavalkoinen kalvo-ovi ja vaalean tammen sävyinen laminaattitaso. Aluksi oli tarkoitus laittaa oikealle korkea kaappi, mutta sitten päädyinkin noihin pieniin kippikaappeihin seinällä.Pienen wc:n kalusteet ovat kokonaan valkoiset ja sinne tulee myös peilikaappi. Eteisessä on 3200 mm tilaa kalusteille ja täytin sen lähes kokonaan niin, että kokonaisuudessa on 2400 mm leveä liukuovikaappi. Riviin mahtui vielä 700 mm leveä penkki, jonka päälle tulee vierasnaulakko ja yläkaappi. Liukuovien taakse tulee neljä 1920 mm korkeaa komerorunkoa ilman sokkelijalkoja. Sinne sitten tankoa ja koria kuvan mukaan.Pukeutumishuoneen komeroita en vielä tilannut… ne ovat vielä vähän suunnitteluasteella.


2 Responses to “Kiintokalusteet uuteen taloon tilattu”

  1. Ellu sanoo:

    Minä valitsisin utuisimpia ja vaaleampia sävyjä myös tummien sävyjen sijaan

    • soile sanoo:

      Totta, kannattaa valita sitä mistä itse pitää :) Nämä olivat nyt minulle mieleisiä sävyjä.