09.05.2018

Huhtikuun raksatapahtumat

Huhtikuun raksatapahtumista ei taas oikein kivoja kuvia saanut, joten aloitetaanpa tällä tulppaanikimppukuvalla tämä tarina. Tämä taitaakin olla viimeinen sisustuskuva meidän nykyisestä kodista, sillä talokaupat on nyt eilen tehty ja uudet asukkaat muuttavat taloon toukokuun lopussa. Melkoinen muuttorumba on siis pikkuhiljaa käynnistynyt fb-kirpputorin ja paikallisen itsepalvelukirppiksen; Tositorin avulla. Yläkerta alkaa olla lähes tyhjennetty. Emme tosiaan saa vielä uutta taloa ihan valmiiksi, mutta onneksi pojan kaksiosta lähti juuri vuokralainen ja pääsemme sinne muuttamaan. Varmaan vielä lähes pari kuukautta menee ennenkuin uusi talo saadaan asumiskuntoon. Saamme talon makuuhuoneet kuitenkin sen verran valmiiksi, että sinne voi uuteen kotiin siirrettävät tavarat viedä odottamaan muuttoa. Autotallia tehdään nyt kovaa kyytiä valmiiksi, jotta tallin tavarat voidaan suoraan sinne siirtää. Sitä on nyt villoitettu ja levytetty. Sisällä on kaikki pinnat maalattu ja sisäkattolevyt asennettu.Tummaa Deco Gray 1948 harmaata sopivassa suhteessa Tikkurilan Talvi-valkoisen kanssa. Valokuvatapetti vierashuoneeseen on tilattu ja eiköhän se tällä viikolla tule perille ja josko sen viikonlopun aikana saisin seinään laitettua. Meidän oman makuuhuoneen tapetti on vielä vähän harkinnassa, joten sitä en vielä tilannut.Paljon on siis vielä tehtävää, mutta toisaalta mitään kiirettä ei ole. Hiljaa hyvä tulee ;)


4 Responses to “Huhtikuun raksatapahtumat”

 1. Marita sanoo:

  Voi onpa jännää, mutta eikö samalla myös haikeaa? Ainakin mun tulee ikävä teidän ihanaa entistä taloa :( Kuitenkin on hyvä mennä kohti uutta ja saada koti, joka sopii nykyiseen elämäntilanteeseenne. Onnellista muuttoa!

  • soile sanoo:

   Kyllä varmaan itku tulee kun tämän kodin ovet sulkee :( Mutta kyllä uutta kohtikin on kiva mennä. Talot ja tavarat ovat materiaa ja tärkeintä on, että rakkaat ihmiset rinnalla ovat pysyvää <3

 2. Sanna sanoo:

  Wau,uskomattoman nopeaa toimintaa!Ja onnittelut talokaupoista.