02.09.2018

Loppukesän rapukekkerit

Miten ihana viikko meillä on ollut yhdessä. Kaikki lapset olivat kotona muutaman päivän ja meidän ihana pikkuperhe vauvoineen kokonaisen viikon. Saimme kukin vuorotellen papan ja enojen kanssa sylitellä ja hoitaa ihanaa pikkuista perheemme uutta tulokasta. Touhusimme yhdessä kokkailen ja iloiten kun koko perhe oli eka kertaa koossa uudessa kodissamme. Kävimme myös useassa paikkakuntamme ravintolassa nauttimassa valmiin pöydän antimista. Viime viikonlopun pienet tervetuliaisjuhlat järjestimme rapujuhlien merkeissä.Kaikki tarvittava kattaukseen löytyikin edellisten rapujuhlien jäljiltä.Rapukuvioidut tuikut ovat valaisseet jo useammissakin rapujuhlissamme.Myös viinipullon rapuessu on puettiin punaviinin ympärille jo kolmannen kerran. Yksi rulla rapuserpentiiniäkin löytyi laatikon kätköistä pöytää koristamaan.Lauluvihkot eivät enää olleet tallella, joten tulostin jokaisen lautasen viereen paperin, johon keräsin muutaman rapujuhliin sopivan laulun. Alkuun nautimme tyttäreni valmistaman savuporokeiton. Rapuja ostimme yhden 28 – 35 ravun laatikon ja se riittikin tosi sopivasti kuuden hengen pöytäseurueellemme.Lisäksi savustimme lohta….….ja tyttäreni teki kalan ja rapujen seuraksi vielä makoisan riisi-surimi -salaatin. 

 

 


soile 22:36


TUNNISTEET:
Kommentit pois päältä artikkelissa Loppukesän rapukekkerit

Comments are closed.