23.10.2018

Uuden kotimme makuuhuone

Meidän uuden kodin makuuhuone ja pukeutumishuone on vielä täällä blogissa esittelemättä, joten tässäpä tulisi nyt muutama kuva meidän makuuhuoneesta. Värisävyinä on harmaan eri sävyjä ja valkoista sekä ripaus mustaa taulujen kehysten muodossa. Päiväpeittona on tuplatäkki, jossa harmaakuviollinen tuplapussilakana. Vähän väriä huoneeseen tuovat lasten 1-vuotisvärikuvat. Makuuhuoneeseen hankin työpöydän, jonka ääressä on hyvä tehdä kirjanpitotöitä.Säilytyskalusteena ja tv-tasona on kahdessa kerroksessa Bestå-kaappeja. Verhot oli aluksi valkoiset, mutta ostin Haaparannan Rustasta viime viikolla uudet harmaat pellavannäköistä kangasta olevat purjerengasverhot.Makuuhuoneen nurkassa on myös minun jumppapisteeni. Juuri ja juuri sopivan kokoinen tila, jossa voi suorittaa kotitreenejä :)Joko teillä muuten on muodikas pampaheinä? Olen pitkään aikonut käydä niitä kukkakaupasta ostamassa, mutta nyt sainkin omani ystäviltä tuliaisina kun kävivät viime sunnuntaina kylässä. Yllätyin sen tuon trendikkään heinän suuresta koosta, enkä raskinut sitä ainakaan vielä lyhentää. Paikka sille löytyi olohuoneen ison peilin vierestä. Kaunis noin kookkaana yksinäänkin.


4 Responses to “Uuden kotimme makuuhuone”

  1. Noora sanoo:

    Heippa!
    Aivan ihanan näköistä! Ja todella hieno harmaan sävy sängynpäädyssä olevalla seinällä :) mikä sävy on kyseessä?

  2. Ihana makuuhuone, tosi kaunis ja houkutteleva. Nuo sängyn tekstiilit houkuttelevat heittäytymään sinne <3.