29.10.2018

Syyskukat terasseilla

Vaihdoin joku aika sitten terassikukat. Tilalle tuli pääasiassa kanervia.Kesän asuntomessureissulla kävimme Porissa hotellimme vieressä olevassa ihanassa sisustusliikkeessä, josta ostin mustat peltiset ruukut parilla kympillä. Ne ovat vähän etsineet paikkaansa ja nyt laitoinkin niihin syysistutukset.Jo edellisen talomme eteen hankittuihin valkoisiin ruukkuihin laitoin myös pari isoa valkoista ja lilaa kanervaa.Kävelynlenkin varrelta keräsin heinänipun, joka löysi paikkansa mustasta puulyhdystä. Siinä minun luonnon ”pampaheinät” ;)Ajattelin jättää terassin kalusteet talveksi paikoilleen, jopa tuon nojatuolin. Toivotaan, että ne kestävät talven lumet ja tuiskut. Olisi jotenkin niin tyhjän näköistä ilman kalusteita. Ehkä tuo torkkupeito ja nojatuolin tyyny pitänee siirtää sisätiloihin.Takaterassin ruokailu- ja sohvaryhmät jäävät myös terassille talvehtimaan. Uskon, että ne kestää. Entisen talonkin etuterassilla oli koko 15 vuoden asumisemme ajan valkoiset puutuolit läpi vuoden, eikä ne menneet siinä miksikään. Pöydän koreihin vaihdoin kesäkukkien tilalle myös kanervapuskat.


4 Responses to “Syyskukat terasseilla”

  1. Kirsikka sanoo:

    Hei!

    Terassialue on todella kaunis, hyvällä maulla sisustettu.
    Nojatuoli on erityisesti minun mieleeni. Mistä olet sen hankkinut?

  2. Hanna sanoo:

    Voi että tämä teidän etuoven edusta ja terassialue on kaunis. Todella upeasti olet laittanut sinne syyskukat ja kaikki. Niin kutsuva 💕