02.12.2018

Herkullinen tuliaisvinkki

Olen tehnyt jo monta kertaa itse jostain lehdestä löytämäni ohjeen mukaisgta herkullista mysliä. Lapsillenikin vein sitä jokaiselle purkin tuliaisena kun tavattiin Helsingissä viime viikolla. Hekin kaikki pitivät siitä kovasti. Tosi hyvä tuliaisvinkki näin joulun aikaan kyläillessä tai miksei ystäville ja perheenjäsenille myös ihan joululahjaksi.Myslin miellyttävä makulisä on lakujauhe.Se on myös todella helppo valmistaa. Kaikki aineet vain sekaisin ja seos levitetään uunipellille.Sitten vain 20 – 30 minuuttia 180 asteen uunissa. Mysli on valmista kun se on vähän ruskistunut. Kannattaa hämmennellä seosta välissä ja seurata ettei seos pääse palamaan. Valmis mysli on kauniin ruskeaa.Sitten vain johonkin nättiin purkkiin, etiketti kylkeen ja kyläilemään :)Tässäpä ohje, niin pääsette kokeilemaan. Itse olen vähentänyt tuon öljyn määrän puoleen… keveempää nääs ;)


Comments are closed.